Šta je novo?

Šta od ponude u VIP-u ?

šile

Cenjen
Učlanjen(a)
03.09.2013
Poena
170
Sta uzeti u Vipu?

Treba kevi da produzim ugovor, ostala bi u NEO 2 tarifi i isao bi online da dobije jos 1gb, promocija se zavrsava 31.8 pa mi treba pomoc oko izbora aparata za 1din odnosno neka manja doplata
Totalno je ne zahtevan korisnik i ima na sadasnjem LG G2 koji crkava WA, neke novine i mozda jos jednu aplikaciju
Sta predlazete kao najbolji izbor iz njihove ponude?

Sent from my MI 6

Molim Vas da mi iskreno predlozite koji tel da uzmem u vip-u. Za moju tarifu cena za F1-27000...A2-19000...huawei p20lite-21000din?
Svaki je dobar...zato i ne mogu da se odlucim
Hvala unapred

Ako nema spec. potreba za nekim konkretnim, ja bi uvek najjeftiniji od tih uzeo.
(mada mi se licno P20L najvise svidja)

@šile Jesi uzeo E5? Ako jesi kako ti se cini? Treba cale da produzi ugovor i ovaj mu najvise odgovara sto se tice finansija, ali mene brine ovih 2gb ram-a. Trenutno ima neki Lenovo C2 i pati se od kad ga je uzeo uz prosli ugovor.

Ja sam ćeri uzeo E5. Nikakav problem, nema da secne.

E5 je odličan telefon za uložen novac, pogotovo ako se uzima kod operatera pa izađe na "rate" plaćanje. Ekran odličan, veličina idealna za ruku, gorila glas, kamera top u klasi, baterija vrh. Ja sam ga uzeo preko VIp dok je bila na Neo 2 za dinar, prošlog meseca. Sad su malo digli cenu (1200 din skuplja nego pre, 50 din mesečno), valjda da bi se zaštitili zbog novih propisa vezanih za raskid ugovora i sl.

Super! Hvala na pomoci. Juce sam bio sa caletom da produzi ugovor i da uzme E5 medjutim pao sistem i nista od toga. Sad na poslu mi pade na pamet da 2gb ram-a mozda bude malo i vidim da ima nokia 5.1 i moto g6 play sa 3gb. Sta mislite?
A opet ako vama radi dobro onda bolje da ne baca pare.

Moja ćerka (tinejdžer) je sigurno teži user od tvog oca :)
Prvobitne utiske imaš na prethodnoj strani. Posle ovih par meseci korišćenja, baš nikakvo seckanje ili neki problem da mi je prijavila.

Ja sam uzeo E5 preko VIP-a a G6 play preko MTS-a (ćaletu). Mogu reći da su oba odlična ali da G6 Play ne vredi koliko je skuplji. Fizički su identični telefoni u prilog tome ide i činjenica da su silikoni za oba isti. Ekran istog tipa, dijagonale i rezolucije, zadnja kamera ista, ma skoro identični telefoni. Isti čipset i grafika. Baterija ista 4000mAh. Razlika u težini 1gram. G6 Play ima 1Gb radne memorije više i malo bolju selfie kameru. Aplikacije tipa fejsa, vibera i sl. ne rade znatno bolje na G6 play da bi opravdala cenu od 30tak evra više koliko im je razlika u ceni novih na KP. Kod operatera ne znam razliku u ceni.

Poslednja izmena:
Ne ide ništa od dodatne opreme uz nju.

Uz G6 Play stize ultra tanki silikon koji sa kojim izgleda xtremno dobro. Ali 6ooo za silikon, giga rama vise i bolju selfie kameru ne vredi. Doduse, u ratama to povecava ratu za samo 250 din tako da nije strasno. Koja tarifa je u pitanju?

Ma uradi updejte. Kodmotorole nema potrebe za hard resetom. Tu je cist android.

Veci updejt ti donosi android 8. Mislim.

Da, doneo je Oreo. Još jedan manji apdejt je bio posle njega.

Kod Android One telefona ne bi trebalo da bude problema pri updejtu na novije verzije sistema. Jednostavno, to nisu modifikovane verzije androida već čiste vanila verzije. Verovatno najviše problema nastaje kod Huawei, Samsung i ostalih firmi koje imaju znatno modifikovane sisteme. Zato kod Samsunga uvek posle velikog updejta ide par manjih. Najbolji primer je bio skoro kada je stigao Oreo za S7. Dosta ljudi se žalilo na Cell Standby da troši mnogo struje (uključujući i meni) da bi se problem rešio manjim updejtom nekih mesec dana kasnije.

Dodatno za Android One telefone, što će većina imati updejt za 2 verzije Androida. Moto Z2 Play koju sam uzeo ženi, stigla je sa 7icom, odmah je usledio updejt na 8icu a najvljena je i 9tka.

Nisam znao to za AndroidOne.

Cale me zove na svakih 30min i pita sta i kako. [emoji23]

Samo ne znam kako da mu instaliram onaj MMS i Internet? Trazi mi neki PIN. Ja obrisem i opet se vrati.

Iskljuci sa kartice traženje pin koda. Negde u settings-security...

Nešto su čačkali u MTS-u. Stigla mi je juče poruka o promeni konfiguracije za internet i mms vezano za APN. Generalno sve ostaje isto samo da se iz polja proxy obrise bilo kakav podatak odnosno da se ostavi prazno.

41955085_509232249539090_925473359599239168_n.jpg

Nazad
Vrh Dno