da ne ide celi quote opet kilometarskog posta kako nas opet ubedjujes kako si samo "realan".ides u ekstreme (e ako neces ovako onda ce biti susti opozit) kao siparica,nivo korespodencije stvarno odlazi u vrazju mater.radi se o bar 20+ strana u svega nekoliko dana covece.to nije rasprava,komentar,iskustvo (iskustvo o kartici koja fakticki je jos u preorder stadijumu,ali nema veze) to je bezumlje.i to od strane ljudi koji svakako a i to dobro vise svi znamo ne bi uzeli radeona pa da ce da im spasi zivot.pride se podvlace lazi i dezinformacije u vezi te karte i nanosi se steta i objektivnosti foruma i potencijalnim kupcima.
ugledajte se borata,on je iskreni fanboj i veca kraljina od svih vas zajedno.pusti sirotinju da se zavitlava sa poluproizvodima i spaljenim maticnim,uplati zelenom bogu koji dinar i uzivaj.
Ako cemo iskreno Moderatore ne dozivljavam uopste...Konkretno ja cu vam u ovome postu izneti sve probleme koje sam imao sa gospod koji vladaju ovi forumom...
Ovo su neki od razloga, jer jedna dusa i dobrica kakav sam ja ne zasluzuje ovaj tretman...kopiracu vam sve da bude argumentovano, jer nikad u duel ne ulazim bez konkretnih dokaza...
Expired: Privatno Offtopic
Expired: Privatno Flejmovanje
Expired: Privatno Psovanje ili druge vulgarnosti
Ja sam toliko imao ovih kazni u sanduce, da nisam mogao da rascitam po par sati...Ja sad pitam admine, zasto ste stavili banane i posle me kaznili zbog mnogo banana u postovima, znaci dajete ljudima da bi ih posle kaznavali i jos nesto Onaj admin sto ima zastavu jugoslavije neka malo izadje iz tog vremena tita i neka radi nesto...hvala unapred i podrska svim ljudima sa foruma koji imaju dusu i koji osecaju moju muku HVALA ! :banana::banana::banana:
Razumeo sam da si skupio dovoljno warnova koji daju permaban.E vidis za to nemas problema i mozes da dobijes upozorenja kolko hoces ali ako stavis oglas komercijalne prirode popijes ban iz momenta.
Ko komunalna policija su, drogu mozes da dilujes al za bostan ubijaju na licu mesta.
@scouser
Zapravo si u pravu, pravila sam prekrsio nenamerno a ne nesvesno, ako tu ima neke razlike.
I kako mislis da nije u pitanju slobodna procena moderatora, gde to stoji da se za prekrseno pravilo "oglasi licne prirode" dobija perma ban bez upozorenja?
Naravno da je covek sam procenio da tako treba i to nek mu na cast, nisam nista bolje ni trebao da ocekujem.
Razumeo sam da si skupio dovoljno warnova koji daju permaban.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Mislim da je jedan od problema sto ima moderatora/vip clanova koji forum koriste samo za oglase.. Napisu 2 posta u 6meseci ali zato oglasi redovno.. Valjda su pravila ista za sve ?
LG
Jel mogice reportovati moderatora za zlostavljanje? Kresenje pravila foruma itd....??
Mislim da je jedan od problema sto ima moderatora/vip clanova koji forum koriste samo za oglase.. Napisu 2 posta u 6meseci ali zato oglasi redovno.. Valjda su pravila ista za sve ?
LG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari