Šta je novo?

Šta ćete veceras?

Vlada1911

Cenjen
Učlanjen(a)
27.05.2011
Poruke
401
Poena
170
Ženče, ker i ja kući. Pivo, muzika, klopa. Predlog za film?
Moderatori, zaključajte temu sutra. Pustite je danas, priti pliz :)
 
Alkoholisanje i hrana i muzika sa odabranom grupom ljudi :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
 
Društvo je obično zavisilo od moje organizacije, niko nije hteo prstom da mrdne, a ja popizdeo, dosta mi je 15 godina staža u organizaciji (da još iz osnovne škole), rezervisao sobu sa djakuzijem pored kreveta za sebe i devojku i ima da se kupam dok mi nokti ne otpadnu :) naravno uz hranu i piće.
 
Poslednja izmena:
^^
Cool, dobra ideja :)
 
Društvo je obično zavisilo od moje organizacije, niko nije hteo prstom da mrdne, a ja popizdeo, dosta mi je 15 godina staža u organizaciji (da još iz osnovne škole), rezervisao sobu sa djakuzijem pored kreveta za sebe i devojku i ima da se kupam dok mi nokti ne otpadnu :) naravno uz hranu i piće.

U istom gradu? Super ideja, stvarno.
 
Meni to već godinama ništa značajno ne znači...dan kao i svaki drugi
 
U istom gradu? Super ideja, stvarno.
30km od mene, ali to je kao da je u istom mestu :) imao sam ideju sa idem u Zagreb na 360 NYE gde nastupa Armin Van Buuren, ali nisam devojku uspeo da ubedim, malo joj je cimanje zato što je Hrvatska u pitanju i zvog svega što je u medijima čula..glupost, ali ajde objasni to ženskom mozgu. :) a i tamo sam našao neki lux apartman sa đakuzi kadom :D

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
 
Ja zadnjih 4-5 godina u kućnoj atmosferi sa bližim porodicama ali ove godine sam se vec smorio ( ne pijem alkohol i onda ne mogu da se uklopim u veselju preostalog društva. ) Zapalio sam za Kopenhagen na par dana sa ženom i klincem i obisli malo grad, kasnije palim u amusement park Tivoli da se klinac zaigra i posle ponoći hotel i ujutro pravac kuci. Meni inače NG ne znači ništa posebno i ne osećam potrebu da je slavim uopšte.

Sent from my D6603
 
tumblr_nyzulvfPSA1u0aeq6o1_500.gif
 
Kuci naravno, sa zenom, decom, pivom i white rhinom u vapu ;)
 
Phuu, ja isto, žena, dete, pivo :D Bez tih zanimljivih biljaka :p
 
Večeras samo holesterol i alkohol...možda se i gospođa KOLOS smiluje u sitne sate. :p
 
Za pocetak...Calvin Harris - My Way (Jack Smeraglia Extended) :D
Inace...pivce,tu su negde dete i zenica mi....izlezavanje...klopaa...netic kao po obicaju...
 
Kao i većina, žena, deca, par piva. I kupujem na sportdirect...
 
Ja evo radno, uz update servera, backup mašina i ostalih drangulija. Ionako nisam nigde išao pa se ponudio sam da odradim...Naravno, od kuće. :p

Od 18h, petarde i vatrometi ne prestaju da rokaju (NBGD, generalno i u celom gradu)... Dok sam uveče šetao kucu, pukle četiri petarde pored nje, srećom nije ništa ozbiljno ali mi toliko diglo pritisak da sam otišao gore i raspravio sa čovekom, jer sam video odakle su klinci bacili... Čujem majku njihovu kako dobacuje "Hajde dobro, bacaćemo sutra na Kopaoniku". Cccc... Sad ću da skinem neki film ali žali Bože kakvi se filmovi večeras puštaju na TV-u.

Mora da padne jedan Die Hard. :D
 
Poslednja izmena:
Puf, zavisno od kvaliteta zvucne izolacije u stanovima, moze se u zgradama dobiti nizi ili visi nivo kvaliteta prenosa Grand parade ovde. Mi gledamo True Romance. Smisljamo sta sledece :)
 
Ja radno. Devetu godinu za redom. S obzirom da sam vlasnik igraonice, svake godine radnicima dam slobodno za 31.12. i 01.01. i ja odradim te smene. Ispostujem malo ljude koji mi cele godine ostavljaju novac. Narucim neku klopu, pice. Nista dodatno ih ne kosta, sve iz svog dzepa. Cene i za novu godinu ostaju iste.To je obicaj kojim zavrsavam jednu i zapocinjem drugu godinu. Neki vid rituala valjda:)
 
Nazad
Vrh Dno