Šta je novo?

Šrafovi :)

Agr3ssor

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
Jel ima negde u NSu da se kupi neki "komplet" šrafova za kućišta? Generalno mi trebaju samo ovi sa slike ili možda da obiđem servise ili pak neko ima viška da proda/pokloni? 🙂

Prilozi

• sraf.webp
    sraf.webp
    6.3 KB · Pregleda: 96
Mislim da nema da se kupi. Dolaze uz kuciste i trebalo bi da ih svaki servis ili radnja koja sklapa racunare mora imati. Od svakog kucista ostane par komada, pa se to vremenom nakupi. Obidji servise i pitaj imaju li da ti daju. Verovatno ce ti izaci u susret i dati, jedino ako se ne radi o 50 komada.

Toga ima u svakom servisu, verovatno će ti izaći u susret pošto se sa time razbacuju jedino što moraš paziti jeste da postoji više veličina navoja tako da ponesi primerak.

Hvala na informacijama ali ponudio se jedan user foruma da će mi poslati i da ga ne imenujem sada sam će se javiti i još jednom veliko hvala :wave:

Ima u radioklubu kao sto rece deckonja 😉 i jos velicinu da birate sve do 50mm ako nema i preko a od 3mm cini mi se...

Hvala na informacijama ali ponudio se jedan user foruma da će mi poslati i da ga ne imenujem sada sam će se javiti i još jednom veliko hvala :wave:

JOOOOJ! Pa što ne reče da ti nisam dao nosače za ploču?! Ja potpuno zaboravio a imam ih po nekim kesicama jedno 7-8 komada

Pomislio sam da ih nemaš jer njih nema potrebe vaditi bez nekog jakog razloga:d Već sam se dogovorio sa čovekom pa ako slučajno nešto ne bude kako treba nazvaću te.

:wave:

Nazad
Vrh Dno