Šta je novo?

Šifrovanje podataka

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Recimo, imam pun DVD podataka i hoću da ga "zaključam", odnosno, da omogućim pristup sadržaju DVD-a, samo uz utipkavanje određene šifre... Tako nešto sam radio uz pomoć WinRar-a, ali se podaci, predhodno, moraju spakovati(raspakovati), što umanjuje komfornu upotrebu... Da li ima neki mali (možda i besplatan)program koji to može da radi na "elegantan" način?

Poslednja izmena:
Mislim da ti je arhiviranje (RAR,ZIP...) jedini nacin, a jedino sto mozes da uradis da olaksas stvari mozda je da napravis autorun gde bi linkovao svaki fajl (pod uslovom da si svaki arhivirao zasebno)....trebace neko vreme da sve napravis, ali ce malo da pomogne u organizaciji a opet bude zasticeno...

Recimo, imam pun DVD podataka i hoću da ga "zaključam", odnosno, da omogućim pristup sadržaju DVD-a, samo uz utipkavanje određene šifre... Tako nešto sam radio uz pomoć WinRar-a, ali se podaci, predhodno, moraju spakovati(raspakovati), što umanjuje komfornu upotrebu... Da li ima neki mali (možda i besplatan)program koji to može da radi na "elegantan" način?

Steganos komplet alata
mada moze i CD Crypt

Nazad
Vrh Dno