Šta je novo?

čudan problem sa diskom

balthazaar

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2007
Poena
304
E, ovako- imam jedan disk na kom su sistemski fajlovi i programi, a drugi na kom su mi dokumenta i ostali fajlovi...Evo šta se dešava - odjednom sistem prestaje da mi prepoznaje ovaj disk sa dokumentima i disk menadžer mi kazuje "dynamic disk unreadable" ... formatiram ja disk iz windowsa kao basic, nadajući se da ću uspjeti da sačuvam podatke (koji su mi jako bitni) ...nakon formata sam otkrio način kako da vratim podatke - ali šta se dešava - čim bih restartovao kompjuter - sistem bi opet prestao da prepoznaje disk i da javlja "dynamic disk unreadable"....U pitanju je relativno nov disk koji se ponašao sasvim u redu , a ne čini mi se kao da ima bad sektora...ima li iko predstavu šta bi ovo moglo biti? Meni liči na softverski kvar...može li to biti neki virus?

Proveri kablove.... Izvadi vrati.. Valjda je do njih, vidi u biosu sta se desava.

Ma ništa ...gotov je taj...srećom mi je još trajala garancija, pa sam dobio novi...mada nikad čovjek danas ne zna...

ako misliš na profesora Baltazara ;) on nije imao "h" i jedna "a" viška :p i naravno bio je profesor...ja sam samo Balthatzaar :p....

edit...

a kontam...odogovrio sam odma u brzini ...u trentuku vidjeh da si postavio linkove sa nekim tipom kojem je takav bio nick ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno