Izvini ja pokushavam sa tobom lepo, ali ti terash svoju kontru, hvala ti lepo ali mi ne treba objashnjenje, evo zashto, nije da sam prepotentan, vec si ti pomeshao pojmove i terash svoju kontru, prvo sa punim pravom mi dobacujesh kako neshto nije tachno i ako sam ti rekao da tachno poznajem situaciju i materiju, te da je kod mene tako proradilo, drugo ko je tebi rekao uopshte da ffdshow preuzima dvd navigaciju, to je posao playera da uposli sistemski deo koji ce odraditi Dvd navigaciju, chak sam i rekao, shteta shto BSplayer i dalje ne podrzava DVD.
Zamolio bih te da mi ne navodish shta je shta, drugima mozesh ali meni ne moj.
Valjda smo to razjasnili.
--------------------------------------------------
Na pochetku mi se chinilo da tebi treba pomoc,
kako bi saznao ono shto ne znash, odnosno kako bi popunio svoje rupe u znanju, medjutim po svemu sudeci ti smatrash da je situacija onakva kakvom si je ti doziveo, te da ovaj thread ne bi otishao u pogreshnom smeru, trebali bi da prekinemo dalja ubedjivanja.
Tu i lezi problem u odustajanju mnogih koji znaju znanje, desice se to da oni koji znaju, vishe nece pisati niti ce pochinjati bilo kakve sledece naprednije teme, jer ce se pojaviti ljudi koji znaju neshto ili donekle ili chak nishta (ovde ne mislim na tebe), te ce sa punim pravom pokushavati da ubace ono shto nije recheno ili da prekonvertuju stvar onako kako im odgovara.
Ja sam naveo stvar, koja radi 100% i tak bi je trebalo postaviti. Ja lichno ne posecujem chak 5 grupa na benchu upravo zbog silnog flajma i obrachuna, najbolja je stvar shto ja najmanje tu gubim, gubitak moze biti samo na zajednici koja bi mogla za dzabe da profitira od znanja i prakse.
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Wmr9 renderles je postavljen kako bi se uzeo screenshot u full screen-u, poshto to izgleda nisi znao OM ne podrzava SH u FS-u, ja ne koristim vrm9R, vec bash koristim onako kako sam rekao.
Ko je tebi rekao da je uloga dvd navigator-a posvecena ffdshow-u, niko, prochitaj malo pazljivije i quotuj me ako nadjesh slichno, znachi naturash neshto a i sam ne znash zashto, meni ne treba ubedjenje. Chak me zanima kako si to umislio i kako si postavio ffdshow da zameni dvd navigator?? Poshto si valjda rekao da si tako uradio ali si imao problema, na pochetku mi nije tako delovalo, ali si me na kraju ubedio da si upravo to uradio. Promenio si chak tri postavke situacije, zadnja je najgora.
)+++++===============
Verovatno je da znam uzrok tvog ponashanja, naime na ovom forumu, stoji jedna gadna chinjenica, da se novajlije ili ljudi koji imaju mali broj postova ne cene te se njihovo mishljenje ne uvazava, chak se i u velikom broju sluchajeva omalovazava upravo na tim chinjenicama.
Poshto si suvishe agresivno navalio na mene , iznecu ti moj stav, ja sam jedan od retkih koji upravo staje u zashtitu novih, slabijih i slichnih, jer upravo verujem u polisu da svako ima pravo a po najvishe onaj koji je slabiji, ne poshtujem evoluciju vec civilizaciju.
Verovatno imash znanje u ovoj oblasti, sa kojom bi mogao da pomognesh bar 85% chlanova foruma a ponajvishe chlanovima koji imaju preko hiljadu postova, ali budi malo uvidjavniji u buducnosti i prijatelju ne budi toliko tvrd.
------------------------------------------------------------------
Imam instalirana 4 Mpeg2 kodeka i 3 Mpeg2 encodera, lichno sam zabranio i blokirao mnoge.
Atach-ovacu 3 slike, kad objasnish drugima, objasnicesh i sebi, zashto si u polu zabludi.
Inache nije moj stil, da nekome kazem, "nije tako" ili da mu naturam gde je pogreshio, ali kad bash pokrece u dubinu onda moram.
Tim nachinom obracanja niko nema koristi, ja sam se u predhodnim postovima pravio tosha, te sam pokushao da ti dam shansu, da si se kao zaleteo te da si napravio samo malu omashku ali ti ochigledno nisi shvatio kulturan nachin, zao mi je.
Pozdrav