Šta je novo?

Čudo od ostataka

Vukasin ElHik

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2006
Poena
319
Dakle ovo je tema gde nema problema niti kuknjave. Zapravo je krajnje prijatno iznenađenje. Mnogo nas zna kakva je pomama prilikom kupovine računarske opreme uoči Nove godine i koliko malo robe ostane po firmama posle toga. Tako se i ovo desilo, čovek zahvatio 46.000,00 din. i oće da kupi računar za toliko para (suvlasnik kafića koji se namlatio para za jednu noć). Nakrpilo se sledeće: AMD X2 6000, Gigabyte GA-M56S-S3, Patriot 2x1GB DDR2 800 dual chanel pack, Saphire Radeon 3850 256DDR3, HDD WD 320GB S-ATA2 16m, DVDRW LiteOn, modem 56k, Chieftec BH2-B-B 400w. Posle instalacije iz znatiželje pokrenusmo 3D mark 2006 i machina izbaci u dva navrata 10151 poen, bez ikakvih klokova, podizanja napona itd. Verovatno je ovo moglo i malo jeftinije, recimo sa MS Industrial kućištem, nešto jeftinijim procesorom, ali bilo kako bilo - sviđa mi se.

ok, ajd sad neko da mi objasni poentu - svaki dan se ovde rodi dve tri teme, gde neko pita, a vrhunski majstori hardvera sastave fenomenalne konfiguracije za ekstremno male pare, i tema se zavrshi odgovorom, i potvrdom od startera thread-a da mu se to svidja/ne svidja.

ovo mi deluje ko kad neko u selu kupi televizor, pa ga iznese na terasu da vidi komshiluk :S

^^^^
Pa u tome i jeste poenta, neka vidi celo selo kakvu aždahu ja imam...
Iliti, kako potrošiti pare na nešto što ti nije baš toliko potrebno, iako.... svi smo mi ovde pomalo frikovi, tako da ne treba baš kritikovati malog privrednika što je dao sebi oduška i častio se sa "zver" makinom za novaka.
A tek kad počnu da padaju mark skorovi, eto veselja i opravdanja za uložen novac.
Sretna Nova Godina!!

Strasno...Toliko novca potroseno a ni dvd rezac da stave. Liteon je najgori u galaksiji. Ortak u servisu imao 6000000 reklamacija na liteon. A i ja sam ga kuci istrebio jer nije mogao da procita drajvere za plocu.

Nazad
Vrh Dno