Šta je novo?

Čudan email

Tomiprunet

Slavan
Učlanjen(a)
10.04.2020
Poena
315
Nekoliko dana unazad dobijam ovakav email. U junk folder. Nešto u vezi clouds. Ne smem da otvorim.
Da li neko ima sličnog iskustva?
Outlook

Prilozi

• IMG_20251030_100304.jpg
    IMG_20251030_100304.jpg
    135 KB · Pregleda: 142
Не знам шта те спречава да га одмах избришеш и "репорт ез спем" ?

Прилично је очигледно да је пошиљалац, у најблажем случају, неозбиљан.

Preko browsera ne mogu report. dok preko mobilnog mogu. hm

Ajd da pitam ovde, da ne otvaram novu temu.
Testiram nekoliko browsera, i importovao sam bookmarks i passwords. Medjutim kad hocu da se ulogujem na outlook, odaberem da se ulogujem pomocu password-a, dobijem gresku da mnogo puta pokusavam da se ulogujem na koristeci pogresnu lozinku ili email nalog. I daje mi opciju da se ulogujem pomocu notifikacije na mobilnom telefonu. Juce sam 3 puta promenio password, i uvek isto. Da li to microsoft ne zeli da koristimo password, vec da se logujemo preko drugog uredjaja ( mobilnog telefona npr ) kao ono 2f authentication

Da ne otvaram drugu temu. Koristim Outlook kao email , i u poslednjih dva, tri dana kad na mobilnom telefonu otvorim outlook aplikaciju izbaci mi onu proveru za logovoanje, da potvrdim broj ili da odbijem. Naravno odbijem jer se nigde ne logujem na svoj nalog. Sifra promenjena, verovatno pokusavaju na blef da slucajno potvrdim...

Da li neko ima slicnih problema?

На време сам побегао на линукс.

Kad smo vec kod cudnih mailova, da li neko zna kako ovo resiti..?
Dva dana mi vec iskace tu a probao sam i report, blokiranje, nista..hotmail je u pitanju
4838.jpg

Nazad
Vrh Dno