Šta je novo?

Čime snimiti flash?

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Imam problem. Na jednom sajtu klik na link otvara novi prozor sa Flash animacijom. Čime mogu da snimim ovu animaciju?

Molim hitan odgovor, pomenuta animacija mi je veoma potrebna. Hvala unapred!

MyIE2 i flashsave plugin, cudi me da Zoni nije vec odgovorio ;)

Uvek mozes da probas da potrazis taj Flash u keshu pod uslovom da se sajt kesira.

@All

Probao sam sa pomenutim pluginom. Rezultat je tzv. "kobas blajvatore" :(
Čak sam uspeo da skucam Win jer nikako nisam mogao da ubijem MyIE proces.

Dopuna moje prve poruke, fajl ima ekstenziju htm. Ajmo dalje sa predlozima jer clock is ticking....

Pohlepni je napisao(la):
Uvek mozes da probas da potrazis taj Flash u keshu pod uslovom da se sajt kesira.

Sortiras by size i redom kroz IE kesh direktorijume....verovatno ce biti negde pri vrhu.....do sada sam sve fajlove tako izvadio....

PJ je napisao(la):
...

Sortiras by size i redom kroz IE kesh direktorijume....verovatno ce biti negde pri vrhu.....do sada sam sve fajlove tako izvadio....
Ili moze isto to, ali po imenima sajtova ako zna sa koje je adrese skinut flash (pod uslovom da nije redirekcija)...

Probaću ovo. Mislim da nije redirekcija, valjda će uspeti.

Radi. Iščupan iz keša :) Hvala svima!

ivo.r je napisao(la):
@All

Probao sam sa pomenutim pluginom. Rezultat je tzv. "kobas blajvatore" :(
Čak sam uspeo da skucam Win jer nikako nisam mogao da ubijem MyIE proces.
molim te, daj mi link (ovde ili na pm), jer do sada nisam nasao na neki Flash koji nisam uspeo da skinem sa Flash Save pluginom!

ZoNi je napisao(la):
...

molim te, daj mi link (ovde ili na pm), jer do sada nisam nasao na neki Flash koji nisam uspeo da skinem sa Flash Save pluginom!

Nesmem. Ubio bi me od zayebavanja :d

Najbolji je saveflash, integrise se u ie, ali radi samo 15dana,buua. :(

Ajd ako ti nije neki smo, posalji mi sve sto treba za saveflash, da probam.napisao sam najbolji jer mu je download.com editor choice dao 95%.

Flash catcher...

cheers

Moze i Flash Hunter...

http://www.leesoft.net/downloads/fhsetup.exe

Nazad
Vrh Dno