Šta je novo?

Čime čistite TFT monitor?

Koj' crni Pronto??? :zgran::zgran::zgran:

Postoji Pronto za ekrane i staklene povrsine, koji po prskanju se pretvara u polir pastu
koju samo jak stisak moze da uglaca, a jak stisak na TFTu ce izbaci pozadinsko osvetljenje monitora samo tako :)

Postoji Pronto za ekrane i staklene povrsine, koji po prskanju se pretvara u polir pastu
koju samo jak stisak moze da uglaca, a jak stisak na TFTu ce izbaci pozadinsko osvetljenje monitora samo tako :)

Da, ali na TFT-u nemamo nigde staklo...;)
Moj savet je jednostavan,izbegavati svaku hemiju.
Sto je sigurno ,sigurno je!

Poslednja izmena:
Tecnost za ciscenje karburatora cini cuda:) . Mada ozbiljno najbolja varijanta magicna krpa i obicna voda i to bez bilo kakvog pritiska po ekranu.

Upotrijebljen peskir (dva dana optimalno). Sve sam probao, svakakva sredstva ali na kraju se upotrijebljen peskir najbolje pokazao.

Najlakse se cisti antistatic penom, i magicnom krpom.
Koliko je efikasno? Provereno znam da i prljava masna i ne znam sve kakva magicna krpa ostavlja cist ekran posle roline neke pene koju sam imao prilike da koristim.

Ako znaci nekome evo i ja da se oglasim a mozda i pomognem nekome :)
Ja moj TFT wide screen 19-cu cistim sa nekim sredstvom zove se "omega" dobio sam u paru i spray i maramice za nekih 400 dinara. U podzemnom prolazu kod palate albanija pa ko voli nek izvoli!
I da, odlicno radi pos'o bez ostavljanja tragova i mrlja!
Ziveli!:type:

Koje crno sredstvo??

Topla voda + magicna krpa only.

I po dnevnom svetlu ne vidiš muljave tragove na ekranu? :)

ja sam uzo neki gel "omega"
i dobar je ali uglavnom korisim magicnu krpu i toplu vodu

Jel vi valjate te magicne krpe :D

Imam druga, seljak covek, zivi nedaleko od BGa. Ne moram vam objasnjavati sta sve sve uhvati na monitoru. Obicna magicna i voda (dal topla il' ladna, to ne znam) i nema problema.

Ja koristim neku tecnost (kad se isprska narasta kao pur pena), doneo mi je ortak iz nemacke, radi stvarno mmnogooo dobro, skida sve. Firma koja je pravi je "Kontakt Chemie", ispod toga pise "Bildschirmreiniger" "Aktivschaum speziell fur Flachbildschirme", mozda neko zna nemacki pa nam prevede ovo. Nije bila skupa oko 5eur 100ml. Mozda nekome pomogne.

Napljujes ekran, a onda rukavom obrises. Odlicna metoda i proverena od strane mnogih. Odlicna i za CRT monitore...

Napljujes ekran, a onda rukavom obrises. Odlicna metoda i proverena od strane mnogih. Odlicna i za CRT monitore...

pokrenes neku simulaciju letenja ...
iskljucis ton....
ukljucis sopstvenu produkciju spec-efekata tipa brm...brm...pf...pf (po ekranu)
rukavom pocistis produkte spec-efekata sa ekrana
;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno