Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Predobro da bi bilo istinito. Ubice im onda mi note 3. Jedino ako ne planiraju da ostanu sa cenom ispod 200e.
 
I imace najverovatnije 18:9 odnos ekrana, kao i Redmi 5...
https://www.gizmochina.com/2017/09/25/future-redmi-phone-will-launch-189-display/
Nadamo se svi da ce biti tako. A Mi Note 3 ce takodje imati kupce, ipak je to premium uredjaj sa odlicnom kamerom, ekranom, samom izradom, a i veoma dobrim sd660 cipsetom (pretpostavljam da idu ovaj put na autonomiju baterije, a ne sto bolje perfomanse za Mi Note 3)...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Ne vjerujem da će stavljati sd660 u RN5, bar ne u sve verzije, možda samo u neku pro/prime/plus, možda...
 
Da li kod Kineza ima nesto super povoljno (dakle nekih 50-60-70e sa svim dazbinama ) a upotrebljivo (minimum quad i 1.5-2GB RAM) a da je bolje od ovdasnjih polovnjaka? Takodje, da li ima nesto bolje od Redmi 4 do 100-110e?
 
Имаш свашта, наравно мораш мало да будеш коцкар, и да се одлучиш за чега ти треба тел, јер у том ценовном рангу увек има лоших страна, најчешће је то камера, звучници екран и тд.
Летос сам на пр. узео доги икс 5 про због батерије која је 4000mAh, за 60е и 2000дин дажбине, ради...није мерцедес али ради.
 
Gretel A7, 7800 din sa dazbinma. Mesec dana radi ok. Morao sam da mu flashijuem stock rom zbog senzora koji povremeno nisu radili, po savetu prodavca i sada rade. Imaju svojih mana i nisu za korisnike koji su navikli na skuplje uredjaje od 120€+. Ali za naviknute na jeftine su ok. E sad koliko dugo ce trajati...nemas garanciju... Mislim da ne bih gore prosao da sam uzeo i neki Prestigio kod nas za te pare sa 1gb RAM, bar bih imao garanciju, ovako se štrecam:)

Sent from my A7 using Tapatalk
 
Шта има да се штрецаш, увек имаш хладно оружје у џепу.
Читам вести, алибаба тражи партнера за логистички центар у србији.
 
Xiaomi Mi Mix 2 u pretprodaji $650! Malo li je, pa to je cena Samsunga i sličnih igrača.
 
Рекох да та два најчешће спомињана произвођача, нусу више за ову тему [emoji6]
 
Pa nece biti bas tako. S8/+ i Note 8 su imali vece zvanicne cene pri pustanju u prodaju kao i “slicni igraci”, pretpostavljam da si mislio tu jos na Apple pa i Huawei.
Skroz korektna pocetna cena i ne verujem da se razlikuje od proslogodisnje za Mix prve generacije.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Juče me zove novinarka nazivimo ozbiljnog domaćeg medija, treba joj stručno mišljenje za tekst na temu bele tehnike i servisiranja čime se bavimo inače. S'obzirom da nisam baš razumeo pitanja, još sam bio u poslu, kažem joj da ista prosledi mejlom, pa uveče natenane da isčitam i odgovorim. Sad, neću da pejstujem ili prepričavam taj mejl jer najblaže rečeno, nije etički, dovoljno je da ih okarakterišem kao pitanja na koja ne može da se odgovori jednostavno, toliko su pa ne znam, prosta, da me hvata transfer blama na svako čitanje iznova.
 
Daj npr. neko pitanje pa da odgovorimo svi zajedno... :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Nema seme. Na tih 160e izace carina i pdv bar jos 50e. Za te pare sad se moze vec i kod nas uzeti Xiaomi A1.
 
Ima seme. Narucio sam xiaomi redmi 4 pro preko GB koji je putovao iz kine da stigne kod drugarice u nemacku. Nista nije placeno od dazbina. Al to naravno ne vazi u slucaju da se paket salje u srbiju.
 
Poslednja izmena:
Teško da će biti sa s660.Pre će da bude s630,što uopšte nije loše imajući u vidu koliko je dobar s625.Ali opet ostaje ako stave s630 sto bi neko menjao RN4(X) za ovaj?

Sent from my Pixel XL using Tapatalk
 
Bice vise verzija... Vidis da su sada ove X verzije trend, bice verovatno RN5X sa SD660 kao najjaca verzija... a osnovni model sa SD630...
To je neko moje misljenje.
Sent from my Redmi Note 4X

Takodje mislim da ce ici na ovaj novi stil, aka Mi5X, A1 i Max 2, sa antenama na dnu i vrhu.
 
Poslednja izmena:
Konacno manji bezeli, kao i NFC i usb-c brzo punjenje, i 2 kamere... to mi se svidja od novina ako je istina. SoC mi nije toliko bitan jer koji god SD noviji da stave bice pun pogodak... I daaaa, svidja mi se sto ce i dalje zadrzati kapacitativne dugmice i bas izgleda ovako kao bombona telefon, zna Xiaomi sta radi ;)
Sve pod uslovom da je ovo pravi leak fotki, naravno. Ako bi bio izgled kao sto Kidence rece mi5x, A1 koncept, ja bih se veoma razocarao, ali iskreno...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Pa ovo mnogo lici na Redmi pro...
Neki mix Redmi pro + RN4...


Sent from my Redmi Note 4X
 
Samo bezele da smanje . Dual kamera ce opet biti prosecno ista kao i na rn4 i to me ne tangira mnogo . Bezeli bezeli :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Manji bezeli, manja baterija... ;)

Sent from my Redmi Note 4X
 
Kakvo je mišljenje o Elephone S8? Sviđa mi se što je 6 inčni telefon, a opet ima prihvatljive dimenzije. Jedino težina al ajde de.

Da li je elephone i dalje tzv. "garažni brend" koji treba zaobići u širokom luku?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Ne mraci Kide [emoji12]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Xiaomi prati trendove..Krenuli sto tanji telefoni,a posledica toga je manja baterija.Tako da, ako nastave...ne gine bat od 3080 mah :(
 
Nazad
Vrh Dno