Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da nisi omašio godinu [emoji848]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
 
https://www.imdb.com/title/tt9131136/?r ... f_=nv_sr_1

odlicna triler drama, mini serija, od mene 8 ocjena

https://www.imdb.com/title/tt9852660/?r ... f_=nv_sr_1

mozda , za mene i najbolja u drugoj polovini godine, ko voli zivotne drame, aooo, ocjena 8+

Gledam seriju domacu Grupa,za sada solidna,ali da li je realno da mladji glumci onoliko imaju nerazumljiv govor, moram vracati po 3x da bi skuzio sta kazu, kako im neko ne skrene paznju?
 
Poslednja izmena:
Solidna,.ali ne kolika je ocena na IMBD, pa ni blizu, vredi 1.ep i donekle poslednja, izmedju bezze, patetisanje

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
War of the world's serija koja je krenula ne FOX nije ništa senzacionalno ali može da prođe, ponovo trenutno vreme ali mesto radnje, pre svega Evropa.
Produkcija više nego očigledno evropska, što nije loše, daje neki dramatičniji realističniji šmek. Ali i manji budžet.
Inače ako nastave sa ovim razvojem radnje, stičem utisak da će ovo biti ne baš adaptacija romana već mešavina raznih, Alien attack filmova, poput Dana nezavisnosti ili Dan trifida.

Interesantno je da se pre mesec dana pojavila i mini serija od 3 epizode, The War of the world's, Engleska verzija smeštena na početak XX veka.
Vidim da je baš nešto kritikuju.

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока
 
Poslednja izmena:
Deuce S03 odlična kao i prethodne dve

Homicide life on the street s05

Besa - preporuka
 
Deuce Sezona 3 je daleko ispred druge, pa i prve..Besa odlicna

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Nije krenulo ni snimanje druge sezone Bese i pitanje kada će,ali je u planu
 
"Jett"
Pa mogu da kažem nije loše ima od svega po malo...
Od mene 7 .5

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
 
Predvidiv kraj...sta sam gledo 5 sezona, nemam pojma

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Affair je jedna od najboljih serija pa, generalno.. Ne bogohulite. Ovo sa ''buducnoscu" im mozda nije trebalo al su izvukli nekako na kraju, u svakom slucaju bas sam se smorio sto je gotova..

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
 
Lol, generalno jedna od najbolja serija?? The Affair je solidna serija sa zanimljivim "štosom" da se ista (ili "ista" ?) priča vidi iz perspektive više osoba i to je sve. Većim delom dobra glumačka ekipa. Pisanje je iz sezone u sezonu bilo sve lošije i lošije pa je i ceo taj "štos" koji je davao posebnost seriji u početku je sve manje imao svhru i neki konkretan benefit.
Prve 2 sezone su malo iznad epiteta "solidan" ostale su ispod u preseku to je neka "subjektivno objektivna" ocena serije kao celina.

Gledalo se u odsustvu kvalitetnijih drama serija.
 
Lepo receno shamanNS, meni je prva sezona bas bila osvezenje sa zanimljivim stilom pisanja i odlicnom glumackom ekipom ( naravno pogledao bih bilo sta sa njim svakako ali to je vec druga prica), drugu sam pogledao na silu jer su krenuli da odugovlace i recikliraju stare ideje a trecu sam pogledao samo prvu i to je to i to zbog glavnog protagoniste... ja bih ocenio prvu sezonu kao vrlo dobru, drugu kao solidna :)
 
Kako vreme odmiče sve sam više ubeđen da ako je holivudu već toliko neprihvatljiva ideja "one and done" (da serija ima jednu do dve sezone ako je to dovoljno da se ispriča zaokružena priča) da je najbolja alternativa antologijski format uz zadržavanje glumačke ekipe iz sezone u sezonu ... nešto na fazon American Horror Story (koji je ste odavno postao dosadan).
Sa rezonom da se kad se već skupila odlična ekipa što glumački što pisci, scenaristi, režiseri, kompozitori da je šteta da se razilaze posle par sezona a da se istovremeno izbegne i rastezanje u nedogled kojim se smori i publika i sami glumci.


A ne da i dalje gledam ovaj Blacklist koji me je apsolutno smorio pre minimum 3 sezone ali kao ajd da gledam i dalje kad sam do sad gledao jer mooooooožda će se završiti serija pre nego što odem u penziju :D :D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno