Šta je novo?
M

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

• Pozdrav brate. Ima li šanse da mi uslikas poledjinu svog P60 Pro, zanima me kakva je ta crna iza, na nekim slikama mi bas gadno izgleda a na nekim okej, pa me zanima kakva je stvarno jer mi je bas lose ako se onako jako presijava. Imam opciju da ga uzmem
    M
    markocurcic33
    Zdravo buraz,emui 14 radi fluidno na nivou iphone... Sve je ispeglano, sve sto je stucalo na emui13 sada nema vise toga... Znaci, nema pregrejavanja, interfejs je malo lepsi... Telefon predobro radi, notifikacije stizu na vreme.... Slobodno apdejtuj sve je za level bolje, cini mi se i kamera
    P
    pedja9
    E pa super onda. Kako ti se čini ono Live View, je l slično kao dynamic island?

Ja kontao daj da uzivam u emui13 pa da onda apdejtujem da bih mogao uvideti koje su to razlike, jer ovaj koristim tek 10ak dana 😁
    M
    markocurcic33
    Live view po meni totalno nebitna stvar... Za sada je uključena samo za clock, huawei share i recorder....ne primecujem ga 😊emui14 leti... Sto je jako bitno... Meni, fluidno, uporedjivao sa 11pro,se3, 15pro max... Glatkije radi od 15promax... Dok emui13 nije...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Nazad
Vrh Dno