Šta je novo?

Benchmark Forum

M
markocurcic33
Tek sada vidim poruku, kada uslikam poslacu ti, da, sija, presijava se, kao da ima sljokice... Ni meni se ne svidja bas nesto... Bolje da je mat crn kao magic 6 pro... Ali sta je tu je... Meni je lepsi od belog definitivno...
P
pedja9
A vidiš meni dosta njih reklo da se ta boja u stvari zove mat crna na njemu koja je...

A dobro kontam stavicu ga u maskicu i tjt
P
pedja9
Uslikaj mi baš kad stignes
M
markocurcic33
Mozda se tako zove, ali po meni nije mat

Prilozi

• IMG-fe34ff81971adb12678dae83ed2acd7c-V.jpg
    IMG-fe34ff81971adb12678dae83ed2acd7c-V.jpg
    122.4 KB · Pregleda: 8
P
pedja9
Iskreno fino mi izgleda, ne presijava se puno. Jedino odudara ovaj stakleni deo oko kamere.

Kako tebe služi? Meni treba da stignr za do 6-7 dana, jedva čekam, mislim da je prava zver od telefona a prvenstveno kamera zbog koje ga i kupujem!
M
markocurcic33
Presijava se, zavisi gde, ali je generalno jako lep, mnogo je klizav bez maskice. Odlicno radi, zver. Zadovoljan sam. Mada ja vise nisam ni zahtevan kao nekada.Gledao sam honor magic pro 5,6... Ali ovaj je nekako poseban.. Uzivo je prelep, lepsi nego na slikama. Telefon je na nivou pro max 15,s24ultra, magic 6 pro ne mozes nikako da pogresis
P
pedja9
Brate ćao. Kako ti se čini ovaj EMUI 14.2 vredi li apdejtovati ili da ostavim na 13ki? Reko da ne diram možda ako ovaj novi remeti nešto slučajno 😁
Nazad
Vrh Dno