Šta je novo?

A1 optički internet

• Začetnik teme Začetnik teme bbK1ng
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2700 je samo internet paket 300/150. Za nove korisnike daju 12x50% i posle puna cena. Ne može popust na ovi cenu sniženu cenu sa sajta 1999, već na punu cenu. Svodi se na isto

Da, ta agentska promocija im bas i nema smisla jer dodje na isto (kad je mts optika u pitanju).

Kod mene pre koji dan izbušili i uveli svoju optiku. Ja sam nakačen preko MTS, baš se pitam hoće li me prebacivati i ostaje li ista oprema (odvojen ONT i ruter)...
Ima li neko iskustva?

Jedno pitanje:

Pre ± godinu dana A1 je razvlacio optiku kod mene na Vozdovcu - do zgrade.

Cekao sam da mi istekne ugovor sa sbb - istekao.
Gledam sad na sta da predjem - svi u kuci smo na A1, logicno bi bio A1 net - ali optika je razvucena do zgrade - koliko vidim, zakopan je kabl?
U zgradi mi je jedino mts infra razvucena, tako da mislim da ima i optika (ne znam kako da prepoznam ovo).

Gledam ti ja tako ko sta nudi, i slucajno saznam da i A1 ponuda moze da ide preko mts-a.
Ovo mi je korisno jer sam mislio da moram da jurim stanare za uvodjenje A1 optike.

Ali me zbunjuje sledeca stvar - zasto je kabl razvucen do zgrade ako A1 moze i preko mts-a?

Jedino sto mi pada na pamet je sad u zgradi nema mts optike, vec samo coax (mozda gresim) - mogu da slikam pa vi procenite?

Jedno pitanje:

Gledam sad na sta da predjem - svi u kuci smo na A1, logicno bi bio A1 net - ali optika je razvucena do zgrade - koliko vidim, zakopan je kabl?
U zgradi mi je jedino mts infra razvucena, tako da mislim da ima i optika (ne znam kako da prepoznam ovo).

Gledam ti ja tako ko sta nudi, i slucajno saznam da i A1 ponuda moze da ide preko mts-a.
Ovo mi je korisno jer sam mislio da moram da jurim stanare za uvodjenje A1 optike.

Ali me zbunjuje sledeca stvar - zasto je kabl razvucen do zgrade ako A1 moze i preko mts-a?

Jedino sto mi pada na pamet je sad u zgradi nema mts optike, vec samo coax (mozda gresim) - mogu da slikam pa vi procenite?

Ako zivite u normalnoj zgradi sa kucnim savetom dogovorite uvodjenje A1 mreze akoje potrebno. To ce resiti nedoumice. Ako imate A1 opticku mrezu u zgradi,
trebalo bi da imate bolji i jeftiniji internet. A1 ne placa rentu mts-u, a i ne moze da prica opravdano ili ne da ima problem sa mts-om.

Jedno pitanje:

MTS nema koaksijalni...

Ako zivite u normalnoj zgradi sa kucnim savetom dogovorite uvodjenje A1 mreze akoje potrebno. To ce resiti nedoumice. Ako imate A1 opticku mrezu u zgradi,
trebalo bi da imate bolji i jeftiniji internet. A1 ne placa rentu mts-u, a i ne moze da prica opravdano ili ne da ima problem sa mts-om.

Sreca pa sam u normalnoj zgradi sa 4 sprata gde je komsiluk normalan.
Sto se tice kabla, on je doveden do zgrade (zute je boje - ako ovo ista znaci), ali nije uveden u zgradu.

Pozoveš MTS ili pitaš u poslovnici da li na tvojoj adresi ima optika.

Otici cu danas na stadion do a1 i mts pa cu da pitam, a onda cu znati sta dalje da radim.

Jedno pitanje:

A1 koristi MTS infrastrukturu, ja sam prikacen tako.
A1 razvlaci svoju infrastrukturu po zgradana pa kako na koju dodje red, i kod mene u Somboru su uveli u zgradu gde imam stan.
Ne znam da li ce infrastrukturu razvlaciti i van zgrada, po ulicama za kuce, ali ako se to desi A1 ce biti ozbiljna konkurencija ostalim operatorima, pod uslovom da cene ostanu pristupacne kakve su sad.

Nazad
Vrh Dno