Pa verovatno bi ti džovani zatezali i tvrdili kako ti ne važi garancija, ali ako im sedneš na grbaču zapretiš inspekcijom i slično, onda sve može.A kakva je praksa te dve godine ako ugradi neovlasceni servis? Tacnije neko nema pecat na garanciji i dodje do kvara same klime?
Dal je realno da im taj usb wifi za starije modele bude 100e ? to je pola vox klime 😱
Koja je alternativa za to, ima neka kineska kopija da radi isto aplikacija njihova ili smart uticnica ili integrisan neki wifi relej ?
Ovako nesto ?
Pogledajte prilog 556148
Čudo Božje je postalo vidjeti urednu instalaciju, na to sve ima ove prave masivne podloške! Nije samo ružnija od LMCE, nego i mnogo nježnija, ipak je LM baš zvjerina 🙂Jeste, majstor iz komšiluka koji je ugrađivao i predhodnu, porodični posao, otac mu je kod komšije 2008. ugradio on/off LG-a koji i dan danas radi, to mi je uvek merka 😀
Naravno nije brzo kao kod ovih modernih, instalacija potrajala 3 sata ali stvarno nema šta da čovek zameri. Ostaje mi da skratim/promenim garnišnu u sobi, smislim gde ću printer koji je do sada stajao na ormaru ali generalno je to to.
Solstice 9 je i meni bio jako zanimljiv, unutrašnja je samo 73cm široka, ali opet nema proverernih informacija kako moduilira, novi model. Plus i sam majstor kuka na buku i tandrkanje koja hoće da se pojavi kod Midea.
Znaci taj modul nabave za tu lovu i onda prodaju za 120e ?![]()
BroadLink RM4 Mini IR Fernbedienung mit Temperatursensor
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Koja je cela oznaka i meni treba za planinu?Odličan uređaj, nema greške. 🙂
Pogledaj da li negde ima da se nadje ASHG09KMCF, ona ima ugrađen WiFi modul, viđao sam je u ponudi kada sam gledao, ali nije bilo cene, a kako meni nije bio bitan WiFi nisam mnogo ni jurio.Sve na daljinu ide, daljinski sklanjam. Mora Fujitsu wifi da ugradi. Kakva je to politika🙂
ASYG12KGTG / AOYG12KGCGKoja je cela oznaka i meni treba za planinu?
mislim da nisi razumeo astmaria. broadlink simulira daljinski od tvoje klime, mora da bude u njenom vizuelnom dometu, a ti sa broadlinkom ostvaruješ vezu putem wifi-a. uključuješ, isključuješ klimu, menjaš temperaturu itd. mislim, ne mora da bude baš broadlink, ima raznih u ponudi i svakako je jeftinija varijanta.Bez wifi mi ne vredi klima, znaci nije onda 47 hiljada nego 60 u startu za 9ku. Onda Solstice opet
Ja sam ove godine uzeo jednu LVCA 12cu i ugradio brate jeste stariji to model! Ali velika razlika u odnosu na KHCA zidnu...mislim na osecaj ravnomernosti toplote....ASYG12KGTG / AOYG12KGCG
Da sada kupujem klimu za grejanje išao bih na parapetnu neku sigurno. Ima više smisla. 🙂
Pazi sve si upravu skroz.Samo i letos na hladjenju se pokazala jako fino znaci nije ona nista kaskala za nekom zidnom...tako da ko uzima klimu za grejanje topla preporuka za (podnu) parapetnu klimu..Ma da, verujem.
Realno je besmisleno ako se greje da klima stoji visoko na zidu, logicno je zbog termodinamike. 🙂
Hladjenje gore, sto vise. Grejanje sto nize (parapetna idealna).
Ne znam zasto se parapetne daleko vise ne preporucuju kada je u pitanju grejanje...
@Marko.81: Nema grejac i stoji natkrivena, stan je u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari