Šta je novo?

Problemi sa laptopovima i kako ste ih resili (kvarovi, garancije i slicno)?

• Začetnik teme Začetnik teme Peca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kaka je BIOS_IMG.rcv. Piše na Dell sajtu da je kritičan. Da li je neko flešovao?

rcv znači recovery, nije redovan apdejt
Služi za oporavak od lošeg/neuspelog flešovanja ili oštećenog bios-a

BIOS_IMG.rcv.
Možeš li mi reći kako se flešuje. Sumnjivo mi uputstvo veštačke i.
Može li da se klikne na taj fajl da krene flešov anje ili ima poseban postupak?

Ajooj. Iskreno druže, čim ti pitaš Ai i postavljaš ovakva pitanja, nemoj ništa da čačkaš. NE PIPAJ!
Znaš li šta je recovery? Koje su posledice oštećenog BIOS-а?
Kako misliš da klikneš na fajl, iz čega, ako laptop ne može ni da se pokrene 🙂

Odnesi svoj lap kod nekog ko se ozbiljno razume i ne žali para

Kad vidim od kolege pitanja i postove, sve se mislim da ima neki servis, pa da mu se ovde resavaju problemi, ali ne zna sta da radi, a opet bi uzeo pare, ja ne znam jel se samo meni to cini?! 😀

@Jericho je bio na obaraču pa se kolega primirio na neko vreme.
Ovo je BIOS, ne Windows. Format vremena je nebitan, napisi u cemu je problem - ako je problem to sto zelis da drugi format vremena u BIOS-u, bice ti onemoguceno dalje pisanje na ovoj temi.

Thinkpad T530 mi izbacio fan error izgleda je ventilator gecrkt jel zna neko koja je cena da se zameni.izbacuje fan error pri boot.Posto znam da otvaram skinuo sam tastaturu i svukao svu vidljivu prasinu i vratio ali je i dalje ostala ista greska.Meni on sluzi kao linux server
Pozdrav

Jesi otkacio fan konektor i dzao power dugme 60sec, za reset?

Crkavaju
Samo vent je 20-ak $, a ako se menja ceo rashladni sistem (zapunktovana varijanta, tri heat pipe-a) ide i preko 40 na AE pa do 80
Pogledaj na KP ima li rasturenih, mogu naći novi i u lokalnim prodavnicama

1000 din je ceo hladnjak na kp od T520,koji bi trebalo da paše na t530.Za sistem sa integrisanom.

Nazad
Vrh Dno