Kolege,
Postavio sam na play store aplikaciju za pracenje napretka u teretani i jos sto sta pa ako ste voljni isprobajte.
Da se ogradim, aplikacija je 100% AI napravljena.
Potpuno je besplatna, nema premium funkcije koje se otkljucavaju posle placanja, ne zahteva nalog, internet, ni ime nije obavezno da se stavi. Ne trazi nikakve dozvole osim notifikacije.
Imate opciju da snima lokalno na telefon ili na google drive ili najbolje oba, otkaci se u opcijama na oba mesta da snimi posle svakog treninga.
Dajte joj sansu jedno dve-tri nedelje da nakupi podataka pa onda ocenjujte 🙂
Kostala me je dve pretplate na Claude i podosta vremena u ovih mesec i kusur dana pa ako neko ima neki predlog za nove funkcije ili otkrije neki bug neka javi dok ne istekne pretplata 🙂. Salim se, verovatno cu nastaviti i dalje da je korigujem po potrebi.
Prevod na srpski zanemarite, tek je prva verzija, bice tu posla...
Ne bi bilo lose na pocetku u welcome screen ili posle u podesavanjima staviti koliko dana nedeljno se planira trenirati i kojim danima ako ponavljate iste treninge iz nedelje u nedelju.
Posle se dodaju vezbe koje planirate raditi, promeniti ime ili obrisati ili ostaviti ove koje vec postoje cisto kao proba. Mogu se posle i u toku treninga dodavati vezbe, zameniti za neku drugu ako je npr sprava zauzeta itd. Aplikacija ce posle ponuditi da iskopirate neke od prethodnih treninga, mozete snimiti svoje sablone itd.
Ima i kao dodatak stopericu, timer, intervale. Ima i metronom ko trci odredjeni broj koraka u minuti da mu pomogne da odrzava kadencu. Ono, pravio sam je po sebi sta meni treba i odgovara i dodavao vremenom.
U cudu sam kako to sve radi, kako me AI razume i odradi sve sto zamislim, cak i bolje od onoga sto sam zamislio, i kako ne pokvari nesto drugo u procesu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.filipiumlabs.progressor