Ne verujem.Možda se BEXu ne isplati cimanje za sitne cifre, pa su odustali.
Nisi dobio poruku od BEX-a, već nagađaš? Nema zareza.Plaća se cifra ispred zareza
Returning
Package left return warehouse.
Poruka mi je stigla u 10:15Nisi dobio poruku od BEX-a, već nagađaš? Nema zareza.
I imaš neki zarez u poruci? Eno gore čovek poslao sliku - piše 355504.00 RSD, isti format je svima koje znam, uključujući i mene.Poruka mi je stigla u 10:15
Ja nisam dobio takvu poruku danas. Možda sam u drugom dostavnom području...I imaš neki zarez u poruci? Eno gore čovek poslao sliku - piše 355504.00 RSD, isti format je svima koje znam, uključujući i mene.
Nije problem čekanje. Jednostavno ne znaš da li je paket vraćen, izgubljen, da li je zadržan na carini...Prosek je takav trenutno kod njih, i ja ih imam od tog datuma dve, samo čekanje i to je to.
Eto zašto...Samo da javim, zvao sam špediciju u Bexu, paketi su vraćeni jer nisam dostavio dokumentaciju za carinjenje, niko mi ništa nije ni javio, nit pisao na mejl (iako oni tvrde da su poslali), nit je u spamu, nigde ništa. Ovakvu neprofesionalnost nisam video uopšte, iskreno se nadam da mi nijedan idući paket ne ide preko Bexa. Postoji li način nekome da se žalim za ovo?
Uvek šaljete mail na [email protected] za LP PP. I ja sam naučio na teži način ali jedini ne naplaćuju ništa, čak ni carinjenje 🥲Samo da javim, zvao sam špediciju u Bexu, paketi su vraćeni jer nisam dostavio dokumentaciju za carinjenje, niko mi ništa nije ni javio, nit pisao na mejl (iako oni tvrde da su poslali), nit je u spamu, nigde ništa. Ovakvu neprofesionalnost nisam video uopšte, iskreno se nadam da mi nijedan idući paket ne ide preko Bexa. Postoji li način nekome da se žalim za ovo?
Poslao pre 2 dana. Nema odgovora.Uvek šaljete mail na [email protected] za LP PP. I ja sam naučio na teži način ali jedini ne naplaćuju ništa, čak ni carinjenje 🥲
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari