Šta je novo?

Kurirske službe i paketomati

Za sve kojima je jutros stigla poruka od Bex-a sa nenormalnim iznosima za otkup, zvao sam CC, tehnicka greska je, povukli su sve i danas nece biti dostave.

Ne znam kome pises, ali nema nikakve veze sa zarezom, jer meni stoji 26789,00, sto je skoro 27 hiljada.

Nakon inicijalnog odusevljenja proslih mjeseci sa XExpress kurirskom, moram da podijelim da su poceli da brljaju, bar u mom slucaju - vec dvije uzastopne posiljke ujutro posalju poruku da stize taj dan i onda dostave naredni. A kurir me jutros nazove da izadjem ispred za minut i onda samo prodje kraj mene nakon 2-3 minuta. Tesko sam ga dobio na telefon, da se vrati, kaze prosto je zaboravio da tu treba da stane! Covjek za 2-3 minuta totalno zaboravio da me zvao i da treba da mi isporuci paket. 😀
Nije im puno trebalo da se utope u sivilo.

A CityExpress mi drzi posiljku "na putu ka paketomatu" vec vise od 7 dana (u pitanju je mala posiljku, dakle nije zbog vecih gabarita). Ali nista novo od njih.

X express, poruka na viber u 8:20 kurir doso u 16:00 kad sam vec mislio da je mrka kapa

Nazad
Vrh Dno