NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 805
Ne brani mi niko,ali treba da rade kako treba, a ne da fuserisu.Globaltel je plus sto mozes da predjes u drugu mrezu kad hoces niko ti ne brani
Ne brani mi niko,ali treba da rade kako treba, a ne da fuserisu.Globaltel je plus sto mozes da predjes u drugu mrezu kad hoces niko ti ne brani
Srbija brale , vecina mojih prijatelja su zadovoljni ,zbog cene i sto nema ugovor da razmisljaju o dodatnih troskova ,volte njih ne interesujeNe brani mi niko,ali treba da rade kako treba, a ne da fuserisu.
Ja neocekujem nesto sto nemaju drugi,i oni imaju VoLTE,ali im ne radi kako treba. Trazim samo od njih da mi omoguce da ga nesmetano koristim. Oni su insistirali da aktiviram, jer sam imao preblem da kada nekoga pozovem, da me ne cuje dobro,da secka itd. I to se povremeno desavalo,pa su insistirali na VoLTE,ali i to im ne radi kao sto su jos neki ovde pisali kako treba i nikako da rese problem.Srbija brale , vecina mojih prijatelja su zadovoljni ,zbog cene i sto nema ugovor da razmisljaju o dodatnih troskova ,volte njih ne interesuje
Kod mene je baš suprotno nije globatel već a1 kad koristi VoLTE dok je dobar signal to je uredu. Ali čim je lošiji signal sve dok ga ne isključi druga strana u razgovoru me nečuje.Ja neocekujem nesto sto nemaju drugi,i oni imaju VoLTE,ali im ne radi kako treba. Trazim samo od njih da mi omoguce da ga nesmetano koristim. Oni su insistirali da aktiviram, jer sam imao preblem da kada nekoga pozovem, da me ne cuje dobro,da secka itd. I to se povremeno desavalo,pa su insistirali na VoLTE,ali i to im ne radi kao sto su jos neki ovde pisali kako treba i nikako da rese problem.
Ja kad iskljucim VoLTE,onda se desava da svakih par poziva sagovornik ne moze lepo da me cuje,secka i prekida ili stagod. I to sam prijavio,ali insistirali su da ukljucim VoLTE,jer izgleda ne znaju da to rese,a ni VoLTE ne znaju. Ne razumem kako neko moze da place takve likove kao da su do juce radili na kiosku pa su odjednom odlucili da se bave mobilnom telefonijom.Sem problema pri pozivanju i prijemu poziva dešavalo se da mi ljudi kažu zašto se ne javljam na telefon, od tada mi je isključen VoLTE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari