Pusten je apdejt za ExYuSubtitles 2.0.0
Generalno mnogo izmena i dodataka ali sve ispod haube, namerno je ostavljeno da nema podesavanja, sva su interna.
Trebalo bi da u slucajevima kad nema imdb broja mnogo bolje nalazi titlove, hendluje sh grupu u odnosu na sl i mk, konvertuje cirilicu, ispravlja losu unicode duplu konverziju strimia za neke titlove, kes 24h, sync pronalazenje max koliko je moglo a da ne gresi...
Dodata varijanta auto pustanja/downloada, s tim sto stalno radi za razliku od ugradjenog kodi pustanja...
Ko izabere da se pusta prvi titl u podesavanjima kodija, ucitavace pri prvom pokretanju sam, s tim sto ne bira prvi titl iz liste vec proba da nadje najbolji...
Drugo pokretanje u istoj sesiji otvara dijalog...
Posto radi sa ugradjenim dijalogom od kodija, na trenutak ce da iskoci dijalog dok ne nadje titl...
Za sada ko koristi SubLoader, po pokretanju filma ce sam ucitati, sa na trenutak podignutim dijalogom, ali ubacena je i podrska za ubacivanje u backgroundu ali to kad se SubLoader nadogradi jer mora neki servis to da pozove...
Preporuka je da se doda preferiran jezik u subtitle sekciju Language, jer na taj nacin zna koju jezicku grupu da preferira da ne bi sve tretirao podjednako, iako postoji default raspored...
To bi bilo to, ima jos dosta nekih izmena al vecinu ne mogu ni da se setim 😉
Mislim da radi bolje od svih drugih OS addonova ili a4kSubtitles-a...