Šta je novo?

Yunet optika - mts

Napkon sam dobio na telefon nekog ko razume stvari, otvorio je ticket prema telekomu do njih je 99% nešto su čačkali, nada za mene postoji ili nada umire zadnja, potvrdio je da su povećali prosle nedelje protok prema telekomu
🙂

@krlenjuska sačekaj možda se reši naš problem

​

Pozdrav svima.
Da li je neko skoro presao na yunet?
Ja sam hteo pre 2 god. ali nikako ih docekati da dodju pa sa uzeo SBB. SBB resio za 2 dana ovi su se javili posle 2-3 nedelje.
Interesuje me da li se nesto promenilo povodom toga?
Imaju pakete bez ugovorne obaveze ili krace ugovore od 6 meseci sto meni odgovara jer mi treba samo net.

Ja sam u junu prešao sa yettel-a na yunet. 1 dan odjavio yettel za 2 došli iz yunet sve po dogovoru.

Napkon sam dobio na telefon nekog ko razume stvari, otvorio je ticket prema telekomu do njih je 99% nešto su čačkali, nada za mene postoji ili nada umire zadnja, potvrdio je da su povećali prosle nedelje protok prema telekomu
🙂

@krlenjuska sačekaj možda se reši naš problem

​

Nemam ja nista od "mozda". Nesposobnjakovici obicni. Kao da je ovo kvantna fizika - ako postoji problem sa infrastrukturom - nadje se i resi. Ako postoji problem sa guzvom (sto je ovde slucaj 99%) - zakupis jos prostora. Ako ti ćaća ne da vise protoka onda obavestis potrosace da si trala-lala firma i gasis je. Ovo sto se sada desava ima samo ovde. Korisnicka podrska ne postoji, niko se ne javlja na telefon. Pozvao me neki lik iz suboticke poslovnice jer tamo sve pozive prebacuju - on nudi zamenski ruter. Ono mi smo retardi pa ne vidimo sta se desava. Nikad vise kod ovakvih kvazi provajdera. Samo kod ćaće. Znamo svi ko je i kakav je ali je ipak ćaća.

Pozdrav svima! U sandučiću sam zatekao papir yunet 500/250 i tv za 3000 mesečno, i čini mi se prvih 6 meseci za dinar. Prelistao sam ceo forum, i utisci su mi mešoviti. Da li imaju još ovih problema koje navodite?

Pozdrav svima! U sandučiću sam zatekao papir yunet 500/250 i tv za 3000 mesečno, i čini mi se prvih 6 meseci za dinar. Prelistao sam ceo forum, i utisci su mi mešoviti. Da li imaju još ovih problema koje navodite?
Uglavno na forum se piše kad ljudi imaju problem. Većina korisnika ne dolazi na forum da se hvali da je dobar internet i svaki dan dobro radi, mislim da forum postoji za rešavanje problema. Zato kad neko pogleda forum misli da je yunet od lošijih provajdera. Kao što vidiš unazad postove, ima duži period kad nije bilo postova, = nije bilo problema. Ja sam za sad zadovoljan, više od 2 godine koristim i nastavljam sa yunetom. Izgleda ima dosta novih priključenja i nemalju dovoljan kapacitet i nekima pravi problem. Ja potpuno razume ljude koji se žale, ako neko plati uslugu želi da ga i koristi, ako ne radi kako treba, traži rešenje za problem. Tako bi i ja uradio.

Za naše potrebe je okej yunet i zadovoljan sam sa internetom, barem je trenutna situacija takva. Jeste da koristim namanji paket 100/50 u pitanju je Subotica.
Ali opet odvde je pitanje za šta ti je potreban internet? Kako se kaže sve ima svoju cenu.
Ima drugih provajdera koji koriste mts optiku: Yettel, A1, BrzNet. Ne znam kakva je kod njih situacija.

Nazad
Vrh Dno