Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@CptNemo iskren da budem nista te nisam razumeo. Ali ne cini se losa ideja. Javi bas sta si uradio, vidim da si istrazio sve. Da porucim i ja.
Pa nabavio sam bio onaj najmanjih dimenzija, minijaturan sklopivi sa slika od par postova iznad što smo kačili, odlično se pokazao letos na kampovanju. Uzeo sam jeftiniju varijantu od čelika. Identičnih su dimenzija samo je onaj skuplji od titanijuma lakši nebitnih 20ak grama, i ovaj čelični je svakako malecki i lagan 50g. I bocu najmanju i najjeftiniju takvu odgovarajuću sa navojem sam našao od 230g plina za 600 din u okovu. Jesu skuplje boce od onih što se probijaju od 120 dinara ali koliko vidim to baš dugo traje pa je nebitno, mislio sam da ćemo potrošiti za par dana ali ni ne oseti se da je nešto potrošeno a dosta kafa i čajeva smo skuvali i podrevao sam mleko više puta i konzerve sa gotovim jelima.

Sto se tice punjaca od 60+W, mora da bude malo vecih dimenzija.
Ne verujem onim slim GaN punjacima za 7$, Essager od 100W je veci punjac, sa 4 porta, ali koliko god da sam stavio uredjaja u njega on ili je hladan ili blago topao.
Mozda je cena veca za 10$ do 15$, ali to je stvar koju necete prodati sa telefonom ili tako lako pokvariti, a preko coinsa moze da se nadje jeftinije.

Iznenadjenje!!! Od razlicitih prodavaca, 18og, preko choice, sam narucio 4 proizvoda. Svi su stigli u jednoj posiljci, u postu, i gle cuda, platio sam samo 130din. Nista otvaranje i one stvari koje je posta uredno naplacivala. Broj za pracenje je bio nas PJ********RS
LA HU је биo мој choice. 378 din

Ja sam uzeo skoro sve boje, nemam zamerki 😄

~1.1$ bez kabla, 1.43 sa tip C kablom

I just found this on AliExpress:
HOCO QC3.0 18W Fast Charging Phone Charger For Xiaomi 11T 12 Pro 3A USB Single Port Travel Wall Adapter For Huawei P20 P30 Pro
Пуњач им је добар. Кабл им је како кад. Имао сам два добра кабла, трећи DOA

Meni te od 67W daje za $12 al' čekam da daju još malo popusta pa da uzmem.
Onaj 240W kabl sa displejom što sam delio ovde stigao uz 9 dinara troškova i odličan je.

Drugar se ipak odlucio za punjac kao sto ga i ja koristim toocki od 67w.
Poruceno za nekih 16 eura plus verovatno neki dodatni harac kod nas na carini kad bude stigao.
Onaj essager od 100w mu je kaze dosta glomazan i onda je od njega odustao.
Dobar je taj, imam ga i koristim. To nam je svakodnevni punjač koji stoji u dnevnoj sobi i ko god stigne ubode telefon, slušalice, powerbank itd. u njega. Šljaka već više od godinu dana bez problema. Isto brzo puni moj s25u kao i essager od 100w

Nazad
Vrh Dno