Šta je novo?

[A1] Kucni net

Retko kad A1 prizna da je do njih sve dok ne postane jako vidljiv problem, uglavnom ga rese u medjuvremenu.

Ovo ostalo ne bih komentarisao, isforsirao si 5G u diskutabilnim uslovima, nema magicnog klika tu.

Uz to ima previse mogucih faktora, jedan i najverovatniji je neki problem kod tebe na lokalu koji bi trebalo da rese ubrzo.

Javljam se iz sela na 7km od Negotina, zove se Kobišnica.
Od juče A1 kućni net 50/10 skoro pa neupotrebljiv, ne prelazi mi download 4-5 nikako.
Pošto sam korisnik njihovih mobilnih usluga zakačio sam se da proverim brzinu i mobilnim putem.
Brzina na iPhone 16 ne prelazi 20 inače je bila oko 70-80 Mbita kod mene u kući.
Otišao sam kolima do Negotina pošto je tamo 5G mreža da vidim da nije do moje bazne stanice, brzina ni tamo ne prelazi 20.
Pisao sam agentima preko FB messengera ali niko ne odgovara.
Imate li neki broj call centra ili mail kome da pišem?
Hvala!

… na tom području se nešto radi, čak su i pozivi problematični u toku dana… moji, u Brzoj Palanci, su pre par dana imali celodnevni problem, uvče je stabilizovano…

Retko kad A1 prizna da je do njih sve dok ne postane jako vidljiv problem, uglavnom ga rese u medjuvremenu.

Ovo ostalo ne bih komentarisao, isforsirao si 5G u diskutabilnim uslovima, nema magicnog klika tu.

Uz to ima previse mogucih faktora, jedan i najverovatniji je neki problem kod tebe na lokalu koji bi trebalo da rese ubrzo.
Evo, danas su tek otvoreno rekli da imaju degradaciju interneta u mojoj i susednim opstinama.
Ne znam sto bi ovo bilo 'isforsirano' kad lepo radi (paket je od 300), to sto je njima u sistemu mapa pokrivenosti haos i drze se toga k'o mutavi, pa ako hoces 5G a sistem kaze ne moze to je kraj.
1791131197740.webp
Javljam se iz sela na 7km od Negotina, zove se Kobišnica.
Od juče A1 kućni net 50/10 skoro pa neupotrebljiv, ne prelazi mi download 4-5 nikako.
Pošto sam korisnik njihovih mobilnih usluga zakačio sam se da proverim brzinu i mobilnim putem.
Brzina na iPhone 16 ne prelazi 20 inače je bila oko 70-80 Mbita kod mene u kući.
Otišao sam kolima do Negotina pošto je tamo 5G mreža da vidim da nije do moje bazne stanice, brzina ni tamo ne prelazi 20.
Pisao sam agentima preko FB messengera ali niko ne odgovara.
Imate li neki broj call centra ili mail kome da pišem?
Hvala!
Ista muka, Kladovo. Opstina Kladovo, Negotin i Majdanpek, mozda mi rekose i jos neku...
Znaju, radi se, ali su tek danas otvoreno rekli da imaju problem... Inace su me 4 dana vozali...
Rekli su da ocekuju da se stvari rese do veceras i kod mene je ok za sada, brzina gore upravo merena.
… na tom području se nešto radi, čak su i pozivi problematični u toku dana… moji, u Brzoj Palanci, su pre par dana imali celodnevni problem, uvče je stabilizovano…
1.10 i 3.10 - do sada Kladovo

Vi bar imate nešto a ja u predgrađu Beograda ništa od 5G a A1 jedva beda i od 4G.

Vi bar imate nešto a ja u predgrađu Beograda ništa od 5G a A1 jedva beda i od 4G.
Bas imamo, svega.... Mts na mojoj adresi ne moze vise od 10Mbps, taj paket godinama vec nemaju ni na sajtu, pre je barem i bilo 10, zadnjih godina se doslo do toga da jedva ima 5-6 konstantno, a cena otisla u nebesa....
Pa neka pogleda i nas malo sreca u ovom slepom crevu zemlje sa A1 5G.

Sve zavisi od pozicije i udaljenosti repetitora. Imam utisak da bi moglo dosta bolje i kod mene jer mi ruter nije blizu prozora, ali i nisam zahtevan korisnik. Probacu i sa drugim ruterom.

Prilozi

• Screenshot_2026-10-04-10-04-00-459_org.zwanoo.android.speedtest.webp
    Screenshot_2026-10-04-10-04-00-459_org.zwanoo.android.speedtest.webp
    47.1 KB · Pregleda: 31
Čekaj, agentu može da se da fejk adresa a kad ti pošalju papire u ugovoru staviš pravu zbog računa i to?
Zar neće da provale, lol? Tebi moraju da pošalju papire na pravu, kako kod okreneš...

Njig se ne tiče ko i odakle plaća, mogu da plate i iz inostrantsva.

Čekaj, agentu može da se da fejk adresa a kad ti pošalju papire u ugovoru staviš pravu zbog računa i to?
Zar neće da provale, lol? Tebi moraju da pošalju papire na pravu, kako kod okreneš...
Ne moraju meni nisu slali kuci nego sam rekao agentu prodaje da posalje u poslovnicu stigao ruter sa ugovorom.

Nazad
Vrh Dno