Šta je novo?

Pecka struja iz mašinice za kosu

proveri uzemljenje na utičnici

bacis to i kupis novu te masinice su toliko jeftine da ne vredi uzimanja srafcigera u ruke. kada je bacis kupi pravu profi masinicu koja ce ti trajati dok si ziv mozer neki ili jos bolje whal

pa ova mi traje možda 20 god, mada koristim je eventualno jednom mesečno

Uzeću iz lidla kada bude izašla
Bolje da kupim tu bežičnu nego da se smaram sa ovom pa makar se i lako popravila

Samo Wahl i završio si, supruga ih ima u salonu 20 godina, to radi ne staje samo se oštre noževi i podmazuje.
Imam za sebe wahl taper 2000 crnu.Masinica je kao tenk.Koristim je nekih par godina kao licnu masinicu samo za sebe i eventualno caleta.
Top masinica u svemu,od izrade do kvalitetnih nozeva.Mislim da vredi tih nekih 100 eura.
Ovaj model je u pitanju

sad gledam, ova moja imala samopodmazivanje
a uz ove nove ide neko ulje koja mora da se stavlja 😂

Znači nikakav napredak za 20ak godina, samo nazadovanje

Zato sto je inace ulje izbaceno iz svih drugih masina gde se dodiruju metali. 😆

sad gledam, ova moja imala samopodmazivanje
a uz ove nove ide neko ulje koja mora da se stavlja 😂

Znači nikakav napredak za 20ak godina, samo nazadovanje
evo ja sam masinicu uzeo u ruke prvi put neke davne 1986 godine od tada masinicu u ruci drzim svaki dan lazem nedeljom uglavnom ne. e do sada nisam cuo da postoji masinica koja ima samopodmazivanje. ulje se stavlja zbog trenja nozeva da se ne pregrevaju jer se tako tupe ...... za kucne uslove koriscenje jednom u mesec dana dve kapi ulja na 6 meseci sasvim dovoljno. ja licno oduvek koristim Wahl a za kucnu licnu upotrebu moze i neka jeftinija mozer. nego cime se samopodmazuje ta tvoja od pre dvadeset godina masnom kosom ili cerumenom koji slucajno pokupi kada skidas dlake sa usiju .... prosvetli me molim te.
pisalo i na tarabi ....... ne veruj svemu sto procitas jer marketing je cudo a i na internetu nikome nije zabranjeno da laze.

kada se skidaju nozevi ona dva srafa pa rastavis skines nozeve zbog ciscenja mora se vratiti kako je bilo da ne cupa slikas polozaj i vratis identicno kako je bilo zub na zub ...... i obavezno masinica u testament se stavlja za 3 i 4 generaciju

Zato sto je inace ulje izbaceno iz svih drugih masina gde se dodiruju metali. 😆
na masinici se toliko zagreju nozevi kada nisu podmazani da ladno mozes da ispeces klijenta

Poslednja izmena:
Otvorio sam je iz zezanja i sve mi deluje ok, mada nisam video nigde taj kao rezervoar ali vidi se da ima ulja iznutra
Očistio sam sve pa ću da sastavim, ako budem uspeo pošto nisam znao da ima toliko delova a ništa nisam slikao
Ovo mi je prvi put da čistim, možda je zato i peckala 😂

IMG_20261004_205517.webp

Nazad
Vrh Dno