Uvek bilo za dijagonale veće od 50"Cena dostave tva 1800 din?
Uvek bilo za dijagonale veće od 50"
Ja sam ih čekao skoro mesec dana samo da obrade porudžbinu i da je na kraju otkažu, pa još oko 7 dana da mi vrate iznos vaučera. Vrlo verovatno najgore iskustvo sa online kupovinom ikada. Posebno je frustrirajuće bilo što ni operateri call centra ni mail podrška nije bila od koristi nego su samo ponavljali generičke odgovore kao da razgovaram sa AI botom.A shopster je tek priča za sebe, vaučer sam iskoristio za kupovinu više stvari od jednog istog prodavca...i bukvalno preko 20 dana se ništa nije dešavalo, slao sam par mailova, oni su stalno slali generičke odgovore kako su provere u toku, malo strpljenja itd...
Tek nakon tipa 25 dana ulazim na sajt i vidim da su promenili status u otkazano, ja pošaljem mail za refundaciju, oni mi odgovore da su provere u toku, i to je potrajalo još sigurno 7+ dana dok napokon nisu refundirali, cirka sveukupno preko mesec dana egzibicije sa njima za otkazanu porudžbinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari