Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Jeste li sigurni za prva tri meseca? Ne mogu da razlučim šta piše neko sa svežim, a šta neko sa starijim iskustvima. A pitam jer je tako bilo dok su stvarno prvi meseci bili po 1099 dinara (bez e-Računa, pa se na to računao popust i nakon popusta umanjenje od 100 dinara za e-Račun), ali to je već neko vreme ukinuto, pa ne verujem da se odnosi i na popust.

Inače, kad već nešto pišem, da iskoristim priliku da dodam da je oktobar doneo jednu novinu: uz svaki novi postpejd ugovor dobija se vaučer za tri meseca korišćenja paketa GeForce NOW Performance. Iskreno, zanimljiva stvar, a odnosi se na sve 5ice sem XS (uključujući povlašćene kroz Copy Paste) i Bit, kao i na najveće BOX 4 i Super PLAN 4.

Evo ja mogu da ti kažem jer sam potpisao u julu mesecu, važi 70% i na promociju a i posle na ostatak bez e-Računa. Piše i u ugovoru a i stizali su mi tako računi tako da sve ispoštovano.
1791189543151.webp

Da se nadovezem, takodje SKY Showtime 12m 0din za 5tice xl i 24m Za Box zlatni.

Poslednja izmena:
Smanjise odjednom Deezer promociju za sve tarife na samo 1 mesec (5ica L je pre imala 3 meseca besplatno na primer). Tarifa je potpisana dok je jos bila aktuelna stara promocija. Stvarno su neverovatni, moraju uvek da makar nešto uskrate korisniku po svaku cenu, pa makar to bile sitnice.

Od 1. oktobra, to je novost za ovaj mesec, a pomenuo sam baš u prvoj poruci na ovoj stranici.

Nazad
Vrh Dno