Šta je novo?

Yunet optika - mts

Odlicno.od kad je Djenka intervenisao,nemam problema sa Eon aplikacijom,ostalo me ne interesuje. Evo upravo mereno.

Prilozi

• IMG_0004.webp
    IMG_0004.webp
    25.2 KB · Pregleda: 190
Evo.

Prilozi

• IMG_0005.webp
    IMG_0005.webp
    23.1 KB · Pregleda: 94
@durlancity kako je kod tebe bilo u poslednje vreme? Ovih 10-15-20 dana?

EDIT: Vidim da je i kod tebe bilo problema.

Poslednja izmena:
Kula, raspad juče počelo pre 20h paketi ispadaju, preko dana sve OK i paketi i protok. AL od ~20 rasapad....
Čekam nekog normalong iz tehničke strane iz YuNeta da mi se javi pa da vidimo šta ćemo dalje

Prilozi

• ratel_01_10_2026.webp
    ratel_01_10_2026.webp
    36.5 KB · Pregleda: 77
Iskreno, veliko razočaranje. Nakon godinu dana, odlučio sam da produžim ugovor ali evo već dva meseca mi stižu računi kao po starom tj. po višoj ceni. Odgovora nema, prodaja se pravi luda. Bojim se da mora da padne raskid. Zaista mi ne treba natezanje oko ovakvih stvari.

Nesto rucne stima. Meni kad je istekao ugovor,stizala ista cena jos godinu i kusur. Bili korektni maksimalno iako sam trebao placati dosta skuplje.

Aj uveče naoravi jedan
pathping šta ja znam do blic.rs običan u cmd
pathping blic.rs
Koliko će paketa biti lost %

• Like
Reagovanja: J__
sad, a videcemo uvece, blic.rs kako si predlozio.

1790942518414.webp

I ja sam sad posle podne opalio blic.rs al uveče raspad... bilo koji sajt

blic.rs.webp

Cak i bolje nego preko dana. Usput sam probao jos nekoliko random sajtova, nema loss-a uopste. Samo prema blic.rs.

1790974179535.webp

kod mene
blicuvece.webp

Šaljem im screanshoot-ove svako veče al ne j*bu ni da odgovore ostavljam im kontekt telefon da me nazove neko al ništa...
Al isključivo uveče se ovo dešava od ~20h svaki dan....

Znači većinski su kako tako sredili, ali ostao jedan broj korisnika kojima nisu sredili i pretpostavljam da su napravili peocenu eventualne štete koja im je prihvatljiva.

Haos... ni irisTV ne mogu otvoriti...
Prebacim se na mobilni internet sve ok.
Merim brzinu speedtest 20Mbit ... paketi ispadaju....

Jeste malo kilavije veceras.

Prilozi

• IMG_0416.webp
    IMG_0416.webp
    24.1 KB · Pregleda: 54
Kod mene sve fercera kako treba.

Prilozi

• Screenshot 2026-10-04 at 22.42.49.webp
    Screenshot 2026-10-04 at 22.42.49.webp
    34.6 KB · Pregleda: 66
@coxa a da ih zoveš pre 20h do kada rade i prijavis? Kad ti vec na mail ne odgovaraju a problem je ovih dana izražen samo kad tebe.

• Like
Reagovanja: J__
Da li vama xplore secka? Non stop, možda je do neta možda do xpore-a. Nije bilo tako do pre par nedelja.

Večeras YuNet na svojoj lokalnoj mreži ili opštem pool-u ima usko grlo, verovatno opterećenje linkova ka lokalnim čvorištima ili NAT/QoS limitacije što verovatno utiče na streaming. Veza ka spoljnim serverima dosta bolja, dakle spoljni tranzit je prodisao. Par testova, single conection

Prilozi

• Screenshot_20261004_234145.webp
    Screenshot_20261004_234145.webp
    34.3 KB · Pregleda: 61
Kod mene je sve ok, uključio sam i SBB server (i na svakih pola sata testiram 🙂):

1791182468226.webp

Kod mene je izgldeda na podmreži problem, jer drugi korisnik isto iz ovog grada ima problem u isto vremenskom periodu.... al niko se ne javlja ni na mail... šaljem im screanshoot kontakt telefon da me nazove neki sposoban iz Yuneta al ništa, ovi preko call centra nemaju pojima oni samo proslede nekome al izgleda njega boli k*rac....
Javljam se šta bude ako bude....

Edit slike uvece i preko dana:

Prilozi

• ispadanje_uvece.webp
    ispadanje_uvece.webp
    38.4 KB · Pregleda: 30
  • preko dana.webp
    preko dana.webp
    36.7 KB · Pregleda: 30
Nazad
Vrh Dno