Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Ukoliko neko ima viška, potreban vaučer za kupovinu od 30k dinara. Hvala unapred.

Možda glupo pitanje, ali kako prolazi imanje više naloga? Da li je sem mejla još nešto različito ili naručuješ sa istim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona)?

Inače, svakako se može staviti proizvoljan rođendan, to ne proveravaju, u smislu da li ti je stvarno tad kad si stavio. Čak znam nekoga ko je tek napravio nalog (pravi, jedan jedini), imao jednu porudžbinu sa njega, nisu mu poslali vaučer (rođendan je, doduše, bio svega desetak dana od pravljenja naloga), pa im se žalio, i onda su mu naknadno poslali. I to je bilo sa sve izvinjenem, iako su ti rođendanski vaučeri nezvanični, pa u suštini nemaju nikakvu obavezu da ih pošalju, a i taj je očekivao da ga dobije samo zato što sam mu ja rekao da inače šalju.

Kod mene samo drugi email, ostalo sve isto (kartica, adresa, ime se podrazumijeva...), nema nikakavih problema, bar zasad.
S tim sto na originalnom starom nalogu nisam uvijek dobijao rodjendanski vaucer, bar se ne sjecam (a pitanje je i kad je krenulo).

Postoje li ovi od 500 bez limita korpe?

Ode ovaj kao list na vetru. Ko ima nek sibne na pm 🍻

Kako uvek zakasnim na vreme. Inace taj Ananas je cudo, bas nikad ne daje rodjendanski vaucer a ko zna koliko sam vec novca potrosio kod njih.

Proveri da li si namestio datum za rodjndan u podesavanjima profila

Provereno i namesteno. Cak ni kod mame na telefonu ne stize taj rodjendanski. Jednom prilikom sam im pisao da proverim zasto nema vaucera, a njihov odgovor je bio kako su ukinuli tu pogodnost.

Provereno i namesteno. Cak ni kod mame na telefonu ne stize taj rodjendanski. Jednom prilikom sam im pisao da proverim zasto nema vaucera, a njihov odgovor je bio kako su ukinuli tu pogodnost.
Kako kad su drugi dobili kad su im pisali?

potreban vaucer za kupovinu preko 50k,kupujem gume pa ako ima neko da pomogne moze na PM

Ocigledno kako se kome zalomi...Ja i zena smo ranije dobijali rodjendanski vaucer, od proslog rodjendana nista. Nisam im ni pisao jer sam mislio da su ih stvarno ukinuli, kad ono... 😀
A na koliko ide rodjendanski vaucer min i vrednost vaucera?

Nije ni meni jasno. Evo njihovog odgovora. Lazovi.
Ja i zena smo ranije dobijali rodjendanski vaucer, od proslog rodjendana nista.
A kad je to bilo otprilike vremenski? Možda stvarno postoji period kada ne šalju. Ja, eto, juče navedoh primer kako se letos neko sa nalogom starim svega desetak dana žalio i dobio ga je naknadno, sa sve izvinjenjem. Takođe, da li ste članovi a+ kluba? Možda ima neke veze i sa tim, šta znam. Taj nalog je po automatizmu bio uz čuvanje kartice i prvu porudžbinu.

Mislim da je tesko saznati kojom logikom se dele rodjendanski. Meni nema od 2023, supruzi od 2024, oba naloga su bukvalno non stop u a+ klubu. Iskren da budem, nisam ih cimao, mozda se samo "zaglupelo" nesto, negde.

Like ako nikad nisi dobio rodjendanski od ananasa od kad su krenuli, i to na par naloga 😅

Nazad
Vrh Dno