- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 995
Ukoliko neko ima viška, potreban vaučer za kupovinu od 30k dinara. Hvala unapred.
Dele se za rodjendan , upisi svoj datum kada ti bude rodjendan dobices, sacu dobiti jos na dva maila u oktobru i novembruLjudi, kako do vaučera? 🙂 Jel ima nekih fora sa novim nalozima? Vidim da se dele 1500 na 5k.
Konačno stigoh da iskoristim jedan. Hvala. 👍Kome treba vaucer, 500din.
k3cm0lsv
Kako kad su drugi dobili kad su im pisali?Provereno i namesteno. Cak ni kod mame na telefonu ne stize taj rodjendanski. Jednom prilikom sam im pisao da proverim zasto nema vaucera, a njihov odgovor je bio kako su ukinuli tu pogodnost.
Ocigledno kako se kome zalomi...Ja i zena smo ranije dobijali rodjendanski vaucer, od proslog rodjendana nista. Nisam im ni pisao jer sam mislio da su ih stvarno ukinuli, kad ono... 😀Kako kad su drugi dobili kad su im pisali?
A na koliko ide rodjendanski vaucer min i vrednost vaucera?Ocigledno kako se kome zalomi...Ja i zena smo ranije dobijali rodjendanski vaucer, od proslog rodjendana nista. Nisam im ni pisao jer sam mislio da su ih stvarno ukinuli, kad ono... 😀
Ako ništa bar se obraćaju sa "Vi" a ne ko neke banke i operateri odmah idu na "ti" kao da smo ovce zajedno čuvali
Nije ni meni jasno. Evo njihovog odgovora. Lazovi.
A kad je to bilo otprilike vremenski? Možda stvarno postoji period kada ne šalju. Ja, eto, juče navedoh primer kako se letos neko sa nalogom starim svega desetak dana žalio i dobio ga je naknadno, sa sve izvinjenjem. Takođe, da li ste članovi a+ kluba? Možda ima neke veze i sa tim, šta znam. Taj nalog je po automatizmu bio uz čuvanje kartice i prvu porudžbinu.Ja i zena smo ranije dobijali rodjendanski vaucer, od proslog rodjendana nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari