Šta je novo?

Mašine za sušenje veša - sušare, sušilice - sa toplotnom pumpom

Ja bih pre AEG mislim da su kvalitetnije, iako je to manje više ista firma.

Zdravo ljudi,
Uzeo sam skoro Bosch serie 6 susaru i nikako nece da odradi anti crease na kraju programa.. Ne znam sta radim pogresno.. Pritisnem anti crease pre nego sto upalim program ali nakon zavrsetka samo pise end i nista se ne desava. Nakon 5 min se ugasi ekran i treperi dugme start.. Ocistio sam je bas dobro i pokrenuo self clean iz skrivenih opcija.. Bukvalno ne znam sta vise da pokusam..

Svaka pomoc dobrodosla

Prilozi

• Screenshot_20261001_012834_Gallery.webp
    Screenshot_20261001_012834_Gallery.webp
    42 KB · Pregleda: 29
Zvao si Bosch call centar? Bosch servis?

To nema nikakve veze. Pozoves servis, platiš i to je to. Misliš da ljudi sami popravljaju kada im istekne garancija?

@Arsa951
jedno pitanje nevezano za anti crease. Pre nekoliko dana samo kupili Bosch serije šest i čini mi se da je dosta bučna.
Čak mi se se čini da je bučnija od kondenzacionog Beka koju smo imali prethodh 7-8 godina.
Kako se tebi čini nivo buke na tvojoj mašini?

Zdravo svima. Plan je da kupimo neku masinu za susenje vesa (nismo do sada koristili). Prijatelji imaju ovakvu Bosch koja ima samocisteci kondenzator i kazu da obaveznoi gledam sa tom funkcijom. konkretno smo nasli ovu npr:

E sad, da li juriti bas Bosch i dati 80,90 hiljada ili mozda gledati neku gorenje npr, koje sa istim ovim funckijama kostaju 20ak hiljada manje.
Ima li iko od vas neku sa samocistecim kond i toplotnom pumpom, a da je platio povoljnije od Bosch masina?

Ja Bosch izbegavam kompletno.
Gledaj koja ne unistava ves, i ostavi ga koliko toliko ispeglan. Mnogo bitnije od bilo cega drugog.

Nazad
Vrh Dno