Šta je novo?

Apple TV+

Godinu i po servisa po ceni filma.😂😂

Nešto bezveze gledao te filmove. Ima ih i sa hrvatskim titlom. I cene su tipa pet evra ali ne vidim logiku da izjednače cenu za rentu i kupovinu.

Edit: prebacio na USA. Kod nas kao i ostalo. Prilično jeftinije...
IMG_0019.webp
IMG_0021.webp
IMG_0022.webp

Poslednja izmena:
Koliko koštaju u Indiji?

Na brzinu pogledah, u Indiji su, čini mi se, najskuplji filmovi za kupovinu oko 6,5 €, ali nema ni Vajane ni tog novog Spajdermena u ponudi. Dostupno je i iznajmljivanje, ono koliko vidim ne ide preko 2 €.

Buy nije dugorocno iznajmljivanje (longterm rent) vec kupovina 🙂 pitaj Luisa Rosmana 🙂

nego znali se sta je sa Formulom 1?

MLS ima i ovde, F1 nema. zato mi je bilo malo cudno.

buy je kada nesto kupis i tvoje je zauvek dok ne prodas ili bacis. ako nesto nije tvoje zauvek onda ga samo iznajmljujes 🙂

Info za kolege koje su pitale za ATV na starijim mašinama... Probao sam na starom Mac Pro 2013 sa Monterey-em. App postoji, ali ne prikazuje ništa.

buy je kada nesto kupis i tvoje je zauvek dok ne prodas ili bacis. ako nesto nije tvoje zauvek onda ga samo iznajmljujes 🙂
Pa to sam i rekao.
Ali nisam ja kriv što kompanije koriste rec “buy”. U uslovima korišcenja su lepo objasnili jer uslove niko ne čita.

Pa to sam i rekao.
Ali nisam ja kriv što kompanije koriste rec “buy”. U uslovima korišcenja su lepo objasnili jer uslove niko ne čita.
nisam rekao da si ti kriv, vec samo sta znaci rec Buy.

Što se tiče problema ATV na više uređaja sa istim nalogom, evo rešenja: ažurirao sam ipad na 27 i sada aplikacija radi.
Imac ostavljam na Sekvoji, ATV ću gledati u Firefox-u.

Nazad
Vrh Dno