Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Kao nov u ovom taboru, da pitam vas koji ga koristite bez zastite na ekranu, kakav je sa ogrebotinama?
25U sam koristio malo jace od godine bez zastite na ekranu, pa kasnije zalepio onu samsungovu antireflektivnu. Za tih godinu dana nije imao ni tackicu.

Takodje, da li se tripujem ili kao da mi display nije onako 'crispy' kao na 25U (privacy je iskljucen). Rezoluciju stavio na maks, podesio Vivid mode, ali kao da non-stop sve ima neki mali 'blur'.
To je zbog te tehnologije za privacy ekran koliko sam upoznat sa redita, isto su se zalili na te stvari

Podesio sam Aaron dugme na Pitaka case, ono je po meni revolucija kod koriscenja bilo koje futrole za mob, dobio sam 3 nova "fizicka" dugmeta, jako mi je falilo mute dugme sa iphone, a sad ne da imam mute nego i jos 2 dugmeta za precice.

^Može malo objašnjenje te revolucije sa tim dugmetima il šta su već ?

Nisam imao prilike da uživo vidim te Pitaka futrole.

Stigao One UI 9.0 na S26U, juče oko 11 ujutru.

Screenshot_20260929_105757_Software update.webp

Samsung Galaxy SmartTag 3 debuts with a new design, support for iOS, and better tracking
Samsung-Mobile-Galaxy-SmartTag3-Galaxy-Find-Network-Place-Notification_main1.jpg

Samsung-SmartTag-3-Compass-View.webp

For the first time in the Galaxy SmartTag lineup, Galaxy SmartTag3 also brings cross-OS compatibility for Galaxy and iOS devices, making it easier for families and groups to access core finding and sharing features across platforms.

Nema smarttag teme pa neka ga ovde. 🙂

Poslednja izmena:
Ne znam kako je kod vas al opet mi se cini kad otvorim samsung browser kad je ukljucen dark mod da je ipak puno svjetilije u odnosu na ostalo,prije azuriranja je bila tamnija pozadina.7741.webp

Ja se nadam AI probojima u novim modelima koji će biti iznad pametnih telefona koliko su oni iznad onih glupih bili.

To se do sada nije drsilo koliko znam. On mu dodje utesna nagrada oduvek.

Ja sam nekad negde pročitao da postoji mogućnost da prvi put naprave exy ultru za koreu/kinu/taiwan a za oststak sveta snap što mi je ne zamislivo i kontrira svemu pređašnjem. Bilo bi super da je tako, nek i oni vide sa čime se mučimo celi život! 😁

Kolege, zna li neko da li su original ove Spigen maske sto se na KP prodaju za 30ak €?

Ja sam nekad negde pročitao da postoji mogućnost da prvi put naprave exy ultru za koreu/kinu/taiwan a za oststak sveta snap što mi je ne zamislivo i kontrira svemu pređašnjem. Bilo bi super da je tako, nek i oni vide sa čime se mučimo celi život! 😁
Verujem da si pročitao jer ljudi svašta pišu, ali kako si i sam napisao to nema teorije da će se dogoditi. U najmanju ruku za US i Kinu ide SD i to šanse nema da se neće dogoditi, bar ne ove godine.

Koliko je taj model na spigen sajtu? Zavisi od modela do modela, ne bi smela da bude jeftinija nego u zvaničnoj prodavnici.

@Jovkesm morale bi biti, koštaju gotovo duplo više nego u nabavci (amazon). Ja sam uzimao od lika iz NS za pixel 9 pro početkom godine, definitivno original.

Hybrid Neo One na zvaničnom sajtu je 50$, zato mi je sumnjivo ovih 30 E na KP, a nisam do sad uzimao te modele na KP.

Nazad
Vrh Dno