Šta je novo?

Popusti tokom 2026. - pravila su u prvoj poruci

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na pijaci i u inostranstvu je sigurno jeftinije. Kod mene u SU na buvljaku ima svega ispod cena u prodavnicama ali verujem da ima kolega forumaša koji ne stižu na buvljak pa im i ovo odgovara.

Šopster nudi baterije po veoma povoljnoj ceni.
IMG_9018.webp

Na pijaci i u inostranstvu je sigurno jeftinije. Kod mene u SU na buvljaku ima svega ispod cena u prodavnicama ali verujem da ima kolega forumaša koji ne stižu na buvljak pa im i ovo odgovara.

Šopster nudi baterije po veoma povoljnoj ceni.
Pogledajte prilog 553555
Nije nikakav popust vec sam video da su 799 drugde, podignu pa cene pa spuste. mozda i jeste popust ali sigurno nije duplo

držimo se teme. hvala na razumevanju

• Like
Reagovanja: G17
Neke stvari su od 10 do 30% samo se ostavi broj moba.

65546787757.webp

Preko Wolta, dodatnih 20% popusta u pojedinim radnjama. Neke od radnji, Tehnomanija, Woby Haus, Maxi....

Za kolegu @Luca , MX Master 4 izadje oko 12k u Tehnomaniji.

Deluje mi kao dobra ponuda za Oled TV.

je l ovo neka prevara ili mnogo dobra ponuda? ne daje placanje pouzecem, ko zna sta bi poslali... 240gb prodaje ista ta radnja za duplo vise

1790424419873.webp

je l ovo neka prevara ili mnogo dobra ponuda? ne daje placanje pouzecem, ko zna sta bi poslali... 240gb prodaje ista ta radnja za duplo vise

Pogledajte prilog 554716
Mislim da toga nema više u velikoj meri.
Preko nij sam narucivao firizider, televizor, soundbar i ko zna šta još.
Ni jednom nisam dobio ciglu ili prazne kutije…

ma jasno da nije poenta kradja, nego je cudno da ne dozvoljava da porucis bez placanja, pa posle nek otkazu... ako platim karticom posle bi verovatno usli u neki krug vracanja novca, znaci bezvezno totalno.

izvinjavam se za off.

Nazad
Vrh Dno