Ali tu sada imaš onaj nekadašnji EON p........ problem kada te prebace na MOVE... Može samo jedan smart TV uređaj.Izgleda da će biti tako, kada se setim pre par godina uz Box4 su davali 3 stb-a gratis i onda vremenom što manje opreme daju a sve veće cene. Mada jeste prakticnije sa Smart tv-om ali ipak ga preteraše.
koliko ja znam, slabije nude kada je u pitanju bakar, ali probaj tako. to za A1 KN 100/20 4G je isto upitno jer znam da je ranije postojao paket 100/10.UO mi ističe 31. 10. i koliko sam upoznat trebalo bi da za koji dan podnesem zahtev za raskid zbog otkaznog roka od 30 dana.
Trenutno imam 2023_v2 BOX 2, bakar 50/8, koji me sasvim solidno služi ako izuzmem njihove ranije spletke sa promenama cena. Realno, to mi je trenutno i jedina opcija jer sam na periferiji i optika mi nije dostupna.
Koliko sam čitao ovde, većina je na optici i deluje da se uz dobro pregovaranje i odbijanje prvih ponuda može izvući i oko 20 meseci sa 50% popusta, nekad i više. Međutim, nisam uspeo da pronađem mnogo iskustava ljudi koji su i dalje na bakru, pa me zanima kakva je situacija za nas.
Puna cena BOX 2 paketa je sada oko 3500 dinara, što mi je previše. Ciljao bih negde oko 20 meseci sa 50%, a eventualno bih mogao da prihvatim i oko 18 ako je to realan maksimum.
Jedina razumna alternativa koju trenutno imam jeste A1 KućniNet 50/10 za 1799 dinara. Proverio sam onu RATEL mapu i A1 4G mi je na lokaciji približno -95 dBm, označen kao dobar signal. Za 5G je situacija lošija, pa me zanima i da li neko zna da li postoji mogućnost da se uzme 100/20 paket preko 4G?
Svaki savet i iskustvo od nekog ko je na bakru je dobrodošlo.
Ma crces bez tih 36 mb sto ti fale.hvala na odgovoru, a sta sa ovim fiksnim koji su uvalili da placam a naravno ne treba mi ni najmanje, plus ga nisu ni pomenuli kamoli doneli i dali? pretpostavljam nema sanse da ga "izbace" iz pretplate, jedino sto mogu je da trazim da mi ga daju?
Imaš li neku alternativu osim tog A1 paketa? Pre dve godine dobih 9 meseci 50% popusta na isti paket, ali nemam baš nikakvu alternativu, pa sam morao to da uzmem.Znam, hvala ti. Zato sam im rekao da sutra pozovu sa novom ponudom, ako bude nesto manje od 20 meseci za 50%, pozdravicemo se. Time cu ujedno da sacuvam sebe od besomucnog slanja prigovora za pogresne racune, neuradjene korekcije cena nakon poskupljenja itd.
U nekim delovija Srbije MTS drži apsolutni monopol, pa nemaš gde da odeš. Oni to znaju i koriste.Pa ne moraju oni da znaju da nemaš nikakvu alternativu 🙂
Kažeš da su mi iz A1 ponudili ________________ (ubaci varijantu koja ti odgovara) i čekaj. Obično bude sve OK.
50%.Zdravo, da li neko zna koji je popust moguce izvuci od mtsa kao nov korisnik?
A TLC TV ?Evo me sa Oriona na box4 kod MTS-a o7 dobio 50% na 6m
Koji grad? 😀Kod mene prebacilo sa Irisa na Move.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari