Gree airy ne znam ali vivax aeri je bio tolko pre godinu dana, sad je i on poskupeo dosta 😂Gde ima gree airy za 40k?
Imas li mozda neku sliku da vidimo kako izgledaJA sam je skoro namestio, rasturao sam spoljnu, ima grejac tacne, grejac kompresora, eev i dvoredni...i deluje okej, teska spoljna..
jos nema neke niske temp da je probam na grejanju..
Nisam stigao da slikam sve, samo izmenjivac goreImas li mozda neku sliku da vidimo kako izgleda
Svakako podeli kako radi trosi itd

Jel ova tipa da se samo veže na spoljasnju jedinicu i spusti kao zmijca u tacnu?
DaJel ova tipa da se samo veže na spoljasnju jedinicu i spusti kao zmijca u tacnu?
Kondenzacija I pojava buđiAko u stanu zivi 1 osoba i npr koristi uglavnom 1 sobu, kuhinju pomalo, kupatilo ima elektricnu grejalicu.
Da li je uopste neophodno grejati kuhinju i drugu sobu. Da li je moguce poceti sa 1 sobom pa posle dodati ako je potrebno. Da li moze doci do neke stete na niskim temperaturama ako nije dobro izolovan stan na spratu.
Smanjio si malo kapacitet uređaja. Možda se oseti malo pri velikom opterećenjuKolko velik zaj.eb je ako staviš vanjsku 15cm od fasade umjesto 30cm. Mislio sam da je standard oko 10-15cm al vidim da za neke marke i modele traže se 30cm (gree soyal je takav).
Kondenz i budj iako su drveni prozori, prolazi vazduh i provetrava se ili samo ako su pvc sa izolacijom?Kondenzacija I pojava buđi
Smanjio si malo kapacitet uređaja. Možda se oseti malo pri velikom opterećen
A za 12ku su napisali ne valja nista🙂 Znaci treba vijati grejac tacne ili ne?🙂Ja koliko znam + sam pustao slike
18btu nema grejac
Pogledajte prilog 555388
A 12btu ima grejac tacne
Pogledajte prilog 555389
Ove slike su iz bugarske oznaka te klime je Midea EZ-18RD6-I ---> Mislim na sliku od 18btu gde nema grejacaI ta solstice 12 neka ima grejač a neka ne izgleda.
Ta FB grupa je smejurija 😉Ima na FB grupa klima uređji i tamo su pisali neki ljudi baš za 12 solstice da nema grejač...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari