Gde to vidiš?Posto vidim da je tehnomanija, drzavna firma, tesko ce se bilo sta uraditi.
Znam na šta misliš ali kažem da se nisi lepo izrazio jer "bliži vlasti" i "vlasnik je država" ipak nisu dve iste stvari bez obzira što smo mi najbliži izrazu "Država to sam ja".Zna se na sta mislim, a i ljudi koji prate forum sigurno znaju na sta mislim kada kazem drzavna firma. Ovo je vlasnik rominga, tehnomaniju je preuzeo prointer, ciji je vlasnik malo vise blizi vlasti
Nisu oni cirkuzanti, nego im se može.Niko mi se nije javio,danas zadnji dan za rešavanje reklamacije,sutra ide prijava trzisnoj za probijanje zakonskog roka,kakvi cirkuzanti.
Samo u plemenskoj zajednici koja se zove Srbija firma može da odbije reklamaciju i onda da je rešava.Cekaj,ako te razumem da ne saljem mejl i ne idem na tuzbu,sad si me zbunio
Sad sam pitao,kazu mi da odbijanje reklamacije posle 8 dana ne znaci zavrsetak reklamacije i da su duzni je rese do 30 dana iako su je odbili.
@ivan
Bitno ti je da znaš da li su rešili reklamaciju u zakonskom roku ili nisu.Naravno,nista, oticicu cu sutra u radnju da vidim gde je TV,pa onda saljem mejl TM,ocekujem da me otkace ,onda ide tuzba.
Jos jedno pitanje,zbog čega je bitno gde mi je TV?Zbog tuzbe ili mejla ili nečeg drugog posto mi nisu javili apsolutno nista ,a rok probijen.
Hvala za odgovore i sorry za smaranje,***,plemenska zajednica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari