Bogami ja pratim cene od septembra 2025, ekostep 32k tona bila. Od tad je cena pocela da raste i nije se ni u jednom trenutku spustalaGde ima po ovim cenama, cene idu od 49 hiljada za tonu. I nije poskupljenje na pocetku grejne sezone vec od jula meseca.
Kupio kotao jer imam jos prostorije koje se nisu grejale do sada, evo vec cerkica porasla i trazi svoju sobu tako da od proleca jos jedna prostorija plus, klinac ima 7 godina tako da ce i on traziti svoju sobu (jos jedna dodatna prostorija) i tada je meni kotao 2015g. na pelet bio najbolje resenje i ono sto sam najbolje smatrao plus je cena bila normalna, ovo sa ovim cenama je katastrofalno i zato sam presao na struju.Pa šta ce za tri prostorije uopšte centralna kotlovnica? Ok kao dio veceg objekta, al ljudi bespotrebno guraju kotlove i sve u individualne objekte od 80-100 m2, to je ludilo...
Crna Gora je ograničila sada kao država 250 i 270 EUR je maksimalna cijena peleta a1 i a1.
Svake godine tako po dva poskupljenja, na početku i na kraju grejne sezoneČuveno "Država d'uradi nešto". Premalo ljudi koristi pelet da bi neko trošio reurse da reguliše cene. Socijalni mir se kupuje cenom struje, a i tu nas čeka novo poskupljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari