😉 niko se nije toliko cimao, al biće jednog dana.Mislim da je 70% samo za S, nije još niko pisao da je za M dobio 70%.
To je super. Definitivno ima kod njih perioda kad daju vise i kad daju manje, iz njima poznatih razloga.
Pa videli da korisnici ćute i zašto ne bi. Pa mi smo tigar država imamo para, tako da nećemo ni osetiti ta poskupljenja.Recikliraj i uštedi do 10.000 RSD![]()
Sada je i mts "unapredio" ponudu.
Ljudi jel se meni čini ili ovi slepci kamataju račun ako se ne plati do 15. u mesecu ? Ako nema ima proverenu info.
Mislim da je 70% samo za S, nije još niko pisao da je za M dobio 70%.
Skoro svaka služba za zadržavanje korisnika, pozove korisnika kada KORISNIK PODNESE ZAHTEV ZA PRELAZAK U DRUGU MREŽU,... E sada odluka je na Vama da li želite ostati na mt:s-u ili želite preći u A1 SRB mrežu,...Zanima me jel obavezno zovu, bio sam u A1 za prenos broja iz mts-a kaže njihov agent, krše zakon ako zovu nemoj da rizikuješ ako te ne pozovu do utorka broj prelazi u A1. Ne znam šta da radim.
Ovo je onda odlično, znači ispada da je možda najbolje kupiti ovu 9esim karticu i prebaciti esim profil na nju, a onda nju staviti u neki ruter, znači koristiti ovu uslugu multisim. Hvala na odgovoru Jason13Nema ograničenja, čitav sadržaj ( tv kanali i video klub ) unutar move i iris aplijacija uopšte ne troši gigabajte iz paketa kad koristiš bilo koji mobilni MTS ( postpejd ili pripejd ) ( govorni ili internet ) paket. Gigabajti iz paketa ti ostaju na raspolaganju za sve ostale internet aktivnosti van move/iris app, pluš ako dokupiš NetBoost za 150 din, ostane ti neograničen internet po brzini do 40 Mb/s nakon potrošenih 1400 GB po max brzini.
zavisi od paketa Move važi od 6-9 meseci mislim, posle se plaća, ako te pozovu tražiš da bude na 24 meseca ako ti daju.Ovo je onda odlično, znači ispada da je možda najbolje kupiti ovu 9esim karticu i prebaciti esim profil na nju, a onda nju staviti u neki ruter, znači koristiti ovu uslugu multisim. Hvala na odgovoru Jason13
Ako se izabere paket 5ica - L u koji je uključen move tv
Proveri za ruter, ima ko to zna, ja mislim da ti Mts neće dati da koristiš u ruteru al možda grešim i da sam pogrešno obavešten !Ovo je onda odlično, znači ispada da je možda najbolje kupiti ovu 9esim karticu i prebaciti esim profil na nju, a onda nju staviti u neki ruter, znači koristiti ovu uslugu multisim. Hvala na odgovoru Jason13
Bojim se i da pitam nekoga da neću dobiti pravi odnosno tačan odgovor pošto verovatno ni oni sami nisu sigurni u ono šta kažu korisnicima, mislim na sve operatere, da ne bude da mislim samo na mts.Proveri za ruter, ima ko to zna, ja mislim da ti Mts neće dati da koristiš u ruteru al možda grešim i da sam pogrešno obavešten !
Ovo je onda odlično, znači ispada da je možda najbolje kupiti ovu 9esim karticu i prebaciti esim profil na nju, a onda nju staviti u neki ruter, znači koristiti ovu uslugu multisim
Mts u specifikaciji usluge MultiSIM (Jedan broj na više uređaja) striktno navodi da je usluga namenjena isključivo za:Besplatan mu je multisim tako da ne mora da pita,a ako misli da ovo odradi
trebalo bi da radi kao dobar dan, nema ograničenja za internet, a poruke, koje ne rade, ga u tom slučaju ni ne zanimaju 😃
Znači onda ispada da može da se vuče hotspot sa telefona ili tableta recimo, ali i to nije sigurno pošto može biti i da je i hotspot ograničen ili kod njega nema ograničenja kako je neko već rekao, a da se koristi move tv aplikacija preko pametnog tv-a i vuče internet putem hotspota. Ako se za ovaj paket 5-ica L može dobiti 50% prelaskom iz druge mreže u mts onda za 2100 dinara imamo 3 usluge, tv, net i mobilni.Besplatan mu je multisim tako da ne mora da pita,a ako misli da ovo odradi
trebalo bi da radi kao dobar dan, nema ograničenja za internet, a poruke, koje ne rade, ga u tom slučaju ni ne zanimaju 😃
ja koristim drugi telefon u kući kao hot spot i to radi bez problema, koristi ćerka i unučići, tako da je provereno. 800Gb interneta pa ne možemo ni svi zajedno da potrošimo više od 200 - 250 Gb tako da ladno radi sve ok.Znači onda ispada da može da se vuče hotspot sa telefona ili tableta recimo, ali i to nije sigurno pošto može biti i da je i hotspot ograničen ili kod njega nema ograničenja kako je neko već rekao, a da se koristi move tv aplikacija preko pametnog tv-a i vuče internet putem hotspota. Ako se za ovaj paket 5-ica L može dobiti 50% prelaskom iz druge mreže u mts onda za 2100 dinara imamo 3 usluge, tv, net i mobilni.
li i to nije sigurno pošto može biti i da je i hotspot ograničen ili kod njega nema ograničenja kako je neko već rekao
Hvala obojici na korisnim informacijamaSigurno nema ograničenja za hotspot za MTS, to je za A1 karakteristika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari