Evo za vas kojima ne radi ni sajt. 🙂pokusavam da pogledam vest ali link ne radi, ne radi ni sajt trenutno. verujem da su ga iskljucili kako bi uštedeli na protoku 🙂
Evo za vas kojima ne radi ni sajt. 🙂pokusavam da pogledam vest ali link ne radi, ne radi ni sajt trenutno. verujem da su ga iskljucili kako bi uštedeli na protoku 🙂

Isto, raspada se EON. Ne znam da li vredi žalba Ratelu?Kod mene nikad gore eon nije radio, brzine ocajne . Evo sad gledam film u 360p. Mislislim da ih zovem u ponedeljak da se razilazimo i da platim penale za 3 meseca i cao. Kolika je puna cena tog 500/250?
Pa jednom su mi vec instalirali, tada sam uzeo na 6 meseci i onda godinu dana bio bez UO. Nece 6 puta naplacivati ugradnju.Pazi i na racun za instalaciju koliko naplacuju
Posle 20 godina kablovskih, presao sam na a1 5g i sasvim je ok, net mi uglavnim ide od dl 400-600, a ul 50-80, ping oko 20, Izmeri njihov signal tamo gde ti treba pa ako ti odgovara...Gde posle ovih otici? Sta predlazete? Vidim da je A1 najpovoljniji ali kakva im je usluga? Nisam zahtevan korisnik u nekom smislu ,nemamsvoje NAS-ove,servere ili sl. Znaci treba mi da to radi kao svet ,da ne crkava svako malo.
Ni brzina mi nije problem,bio na 200/100 pa presao na 500/250. Mogu su i vratiti na 200,300 bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari