PišeŠta ti piše za tu preko pošte na https://app1.carina.rs/info/portal/posta
Ja danas podigao u Bex nešto sa Alija, trebalo 2 dinala da se plati, ja častio 5. Kaže da ubacim u kutiju za bakšiš, ne šalju metal.Nisam oko tri meseca ništa poručivao sa Alija i 5.septembra poručim neke stvari. Sve što je išlo kao Standard spakovali su zajedno, a jedna štaka jeišla posebno kao Saver. Sve je stiglo juče. Ova Savet preko Bexa. Koštala je oko $4.5,a bex je uzeo 23 dinara (tačnije nije ih ni uzeo, samo mi dao paket). Za ovu drugu ukupan iznos je bio $14,89, a pošta mi je uzela 299 dinara. To je samo PDV, nema onih 200 za otvaranje.
Jos uvek se isplati kupovati na Aliju,jer na Temu kvaliteta prakticno nema.Stigle su mi naočare, 2000 dinara, uneo podatke sa recepta oftalmologa: https://www.aliexpress.com/item/1005008828066831.html
Bex kurir doneo, naplaćeno još 101 dinar. Zadovoljan sam, ušteda od stotinak evra.
![]()
Ма радуј се.Meni poslali pogrešnu narukvicu za sat, pokrenuo spor, slikao i sve, ali uzalud, rešili u korist prodavca. Mogu samo da je bacim, a puko sam na dažbine 340 din plus narukvica
Постоји један проблем.![]()
Typ-C-auf-3,5-mm-Klinkenadapter Kopfhöreradapter für Typ-C-Universal-zu-3,5-mm-Adapter-Schnittstelle - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Ovo mi je stiglo pre par dana (platio oko 150 din. sa shipping-om). Dođem u poštu, kaže još 245 din treba da doplatim. Ja pitam šta je to, žena kaže: 150 din. otvaranje pošiljke, 35 dinara carina i 60 din. dostava.
Btw, na Temu naručujem pakete sa 20+ artikala i nikad nijedan nije otvaran.
Da ne znam bolje rekao bih da neko namerno "opstruira" Aliexpress.
Никада нисам слао у Кину јер су све ситне ствари.Ne mogu da otvorim link u prvom postu, pa da pitam. Prodavac sa Alija je poslao drugi proizvod umesto narucenog, jer nije bio na stanju. Ponudio je da ga zadrzim i da vrati pola, sto mi ne odgovara. Pokusala bih sa refund/return opcijom na samom sajtu. Kakve su mi tu sanse?
Саветујем ти да шириш зенице и да ти тако одреде тачну диоптрију.Sad malo silazim sa teme, ja imam nalaz kada sam kupovao naočare u Srbiji, ali za Pupillary Distance mi nisu napisali verovatno kada sam gledao kroz ono, već su nacrtali na staklima kad sam probao naočare, kako ovo mogu da znam ili moram da zalažem negde pregled? 10-12x skuplje nego na AE i sa strane mi je napuklo parče plastike pa su dosta labave ako se sagnem
Da ukoliko mi za to ponude 20 coinsa, ako daju klasika 3 onda samo ocenim.Pišete li recenzije za kupljene proizvode?
Ako pišete, stavljate li slike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari