milos88nbg
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.01.2021
- Poena
- 115
Druga sezona mi je bila nesto razvucena i dosadna..planiram da krenem trecu ali vidim da su ljudi pisali da do neke 6,7 epizode isto ide dosta sporo
Stigao do sedme epizode prve sezone, i ne dade mi đavo mira te otvorih spojler 😳Шећерко, прва сезона.
Добра серија, добра музика, лепи инсерти из старих филмова, добра глума Колина Фарела, добра плава корвета... Све супер, али
. Без овога у спојлеру верујем да би имао (барем мени) већу оцену.,која је сврха да он буде ванземаљац?!?!
Друга сезона (после прве 3 епизоде) - опет
па зар је опет морао нестали лик да буде наркоман? Нису имали друге идеје?
Ako je nešto spojler onda je to. Šteta što si se zeznuo. Autocorrect je ovo zeznuo promenio u ženio 😂Sugar S01
Završih je posle fatalnog otvaranja spojlera. Da li mi je to poremetilo koncepciju? I jeste, na neki način.
Serija mi je super išla do pete epizode, ali tada su krenule neke stvari koje nemaju veze sa spojlerom, ali sitnice u realizaciji, valjda da bi se lik lakše kretao kroz priču i koje mi svakako utiču na celokupni utisak o nečemu. Nakon odgledane preostale tri epizode, te sitnice zapravo tek sada nemaju nikakvog smisla da ih pominjem u nekom kontekstu, jer su nebitne u priči koja je otišla u drastično drugom smeru.
Nisam razočaran, nemam predstavu gde će ovo otići, ali ostavljen je dobar triger za drugu sezonu.
Meni je serija bila cool do tog spojlera koji me je totalno poremetio. Možda je nekom to zanimljiv twist za dalje ali meni je pokvario celokupno gledanje i nemam nikakvu želju da nastavim sa S2. Iskreno sad žali bože što sam bacio vreme na S1, osećam se nasamarenim 🙃Sugar S01
Završih je posle fatalnog otvaranja spojlera. Da li mi je to poremetilo koncepciju? I jeste, na neki način.
Serija mi je super išla do pete epizode, ali tada su krenule neke stvari koje nemaju veze sa spojlerom, ali sitnice u realizaciji, valjda da bi se lik lakše kretao kroz priču i koje mi svakako utiču na celokupni utisak o nečemu. Nakon odgledane preostale tri epizode, te sitnice zapravo tek sada nemaju nikakvog smisla da ih pominjem u nekom kontekstu, jer su nebitne u priči koja je otišla u drastično drugom smeru.
Nisam razočaran, nemam predstavu gde će ovo otići, ali ostavljen je dobar triger za drugu sezonu.
U petoj sezoni Faude isto, 95% njih ima neki A model, ne možeš da ne primetiš.Kakav "suptilan" product placement Samsung telefona u MobLand 😂
Strpljivo skidam, pa kad kompletiram celu sezonu ima da odgledam u cugu.
Krenula druga sezona prosle nedelje, večeras bi trebala biti puštena druga epizoda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari