Pa to moraš sam da proceniš, jer mi ne znamo o kakvim se terenima i makadamskim putevima radi. Za neke je i Hurricane combo guma dovoljan, a za neke je kombinacija npr. Racing Ray/Racing Ralph minimum za dobar i siguran grip u svim uslovima.Pa to je to izgleda, AI potvrdjuje 🙂 za moj bicikl (nakamura summit) i stil vožnje (suv asfalt i makadam 50/50) preporučuje Continental Race King ili Schwalbe Hurricane; obe u 27.5×2.2(5), vaša mišljenja?
Da li stvarno misliš da ostali (Shimano) ne zahtevaju održavanje 😀 To ne postojine znam koliko je pametno uzimati bicikl sa Sram opremom zbog održavanja...
Ma mislio sam na to što nema delova u prodaji i da li servisi uopšte nabavljaju Sram delove kad treba nešto da se menja.Da li stvarno misliš da ostali (Shimano) ne zahtevaju održavanje 😀 To ne postoji
jedino sto sam pazario ovde je sram dub bb, jer je na bajsu bio stari shimano deore 3x9 🙂 ima u Ris, na bulevaru kod supaMa mislio sam na to što nema delova u prodaji i da li servisi uopšte nabavljaju Sram delove kad treba nešto da se menja.
Posle prelistavanja ispali su racing modeli, a ostala nedoumica izmedju Conti race king shieldwall ili Schwalbe smart sam plus. Čak se i AI zbunio pa ne može da se konačno odluči koja više odgovara mojim potrebama 🙂 prelomiću kad se otarasim trenutnih (minion dhf/dhr), jedino što ne mogu da nadjem race king u toj shieldwall boljoj verziji (ss plus ima u ponudi, kao i standardne "obične" verzije oba modela)...Vozim asfalt sa rupama, kaldrma sa "ispupčenim" kamenom, makadam sa nasutim grebanim asfaltom... Ipak mi se Hurricane čini previše mek za takav teren. Znači ostaju u igri: race king, racing ray (ralph) i smart sam; i širine 2,10 i 2,25.
Racing Ray i Racing Ralph je provereno dobra i kvalitetna kombinacija, sa dobrim gripom cak i u običnoj Addix verziji, mada je svakako bolje ići na Addix Speedgrip (balans između brzine i gripa na oba točka). Pritom, to su malo kvalitetnije i udobnije gume od Smart Sam Plus.Posle prelistavanja ispali su racing modeli, a ostala nedoumica izmedju Conti race king shieldwall ili Schwalbe smart sam plus. Čak se i AI zbunio pa ne može da se konačno odluči koja više odgovara mojim potrebama 🙂 prelomiću kad se otarasim trenutnih (minion dhf/dhr), jedino što ne mogu da nadjem race king u toj shieldwall boljoj verziji (ss plus ima u ponudi, kao i standardne "obične" verzije oba modela)...
Veoma slabo dostupna, kao i naprednija verzija race king-a, na našem tržištu.Imas sada i Dubnital, jos bolja od RaceKing

If you're used to riding in consistently dry, rocky and hardpack conditions, then the Xynotal is for you. It offers an incredibly fast ride, without sacrificing on grip – perfect for hitting the bikepark at speed.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari