Jel 30 dana inace rok vazenja ovih vaucera (krece od momenta isporuke, pretpostavljam), posto nisam obratio paznju (trenutno ne vidim rok isteka jer je novi na putu)?Nažalost, tako je. Ovde je već o tome pisao @daxyco, a u nekoj od kasnijih poruka je dodao da je pisao Ananasu, a da su mu oni u odgovoru potvrdili da to nije greška i da je u skladu sa uslovima kupovine. I stvarno tako i piše, može da prođe najviše 30 dana između datuma dve dostave, ne porudžbine i slično.
Pa da, tako piše i u uslovima promocije (Vaučerica), a i uklapa se sa citiranim iskustvom.Jel 30 dana inace rok vazenja ovih vaucera (krece od momenta isporuke, pretpostavljam), posto nisam obratio paznju (trenutno ne vidim rok isteka jer je novi na putu)?
Hvala i za ovo.Vaučer koji preuzmeš važi 30 dana od datuma isporuke porudžbine za koju si dobio vaučer...
Hvalaaa iskorišćen 1500 😊1.000 RSD na 5.000 RSD!
k1SgNH7z
1.500 RSD na 5.000 RSD!
ukAys6KL
kbm6AI1Z
Djole odakle ti ovi vauceri? Kupovao sam nenormalno preko ananasa, ali sam uvek imao samo vaucere koji si svima dostupni. Tako i sada skupljam vaucericu... Otkud sada 1000 ili 1500 na 5000?1.000 RSD na 5.000 RSD!
k1SgNH7z
1.500 RSD na 5.000 RSD!
ukAys6KL
kbm6AI1Z
Pa ako je prodavac otkazao to ti se racuna, e sad ne znam posto je probijen taj rok al opet nije dostavljen nego otkazan.Djole odakle ti ovi vauceri? Kupovao sam nenormalno preko ananasa, ali sam uvek imao samo vaucere koji si svima dostupni. Tako i sada skupljam vaucericu... Otkud sada 1000 ili 1500 na 5000?
Inace mene je zeznula isporuka koja nije bila dostavljena u roku koji je sam prodavac odredio, da bi je kasnije i otkazao. Pa sam izgubio niz za vaucere...
Vaučer otišao @M J , izvinjavam se svima koji su se javili u DM, puno Vas je bilo. Ako bude još vaučera javiću.Imam vaučer za 2.000 RSD na 10.000 RSD, traje još 2 dana.
Javite se ovde kome treba od starijih članova foruma pa ću poslati u DM, ne bih da ode nekom fantomu bez postova.
Otkazao je, ali nakon sto je istekao rok. Da je otkazao u roku za vaucer, onda bi bilo ok...ovako me je prodavac zaj...Pa ako je prodavac otkazao to ti se racuna, e sad ne znam posto je probijen taj rok al opet nije dostavljen nego otkazan.
Hvalaevo jedan od 500 din, danas istice
uMB49Kze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari