Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

jel ima neko kupon za kupovinu preko 35000 ili kako to vec funkcionise ne znam, planiram da kupim preciscivac od 37000

Imam veliki udar na kućni budžet u vidu kupovine i ugradnje 6 klima uređaja pa ako ima neko neki kupon bar za jednu kupovinu od 15ooo dinara na ananasu bio bih zahvalan.

Nažalost, tako je. Ovde je već o tome pisao @daxyco, a u nekoj od kasnijih poruka je dodao da je pisao Ananasu, a da su mu oni u odgovoru potvrdili da to nije greška i da je u skladu sa uslovima kupovine. I stvarno tako i piše, može da prođe najviše 30 dana između datuma dve dostave, ne porudžbine i slično.
Jel 30 dana inace rok vazenja ovih vaucera (krece od momenta isporuke, pretpostavljam), posto nisam obratio paznju (trenutno ne vidim rok isteka jer je novi na putu)?

Inace, meni se takodje rastegla jedna isporuka, pa da mi ne istekne.

Vjeruj mi da sam pogledao brzinski pravila jutros i promaklo mi je nekako ovo:
Vaučer koji preuzmeš važi 30 dana od datuma isporuke porudžbine za koju si dobio vaučer...
Hvala i za ovo.

Imam vaucer od 2000 za kupovinu preko 10000. Potreban mi je vaucer od 5000 za kupovinu preko 30000.
Da li neko ima taj vaucer za kupovinu preko 30000 da mi pozajmi, i cim mi stigne posiljka vracam mu nazad u istoj vrednosti koji dobijam preko Vaucerice? Hvala unapred.

1.000 RSD na 5.000 RSD!
k1SgNH7z

1.500 RSD na 5.000 RSD!
ukAys6KL

kbm6AI1Z
Djole odakle ti ovi vauceri? Kupovao sam nenormalno preko ananasa, ali sam uvek imao samo vaucere koji si svima dostupni. Tako i sada skupljam vaucericu... Otkud sada 1000 ili 1500 na 5000?
Inace mene je zeznula isporuka koja nije bila dostavljena u roku koji je sam prodavac odredio, da bi je kasnije i otkazao. Pa sam izgubio niz za vaucere...

Djole odakle ti ovi vauceri? Kupovao sam nenormalno preko ananasa, ali sam uvek imao samo vaucere koji si svima dostupni. Tako i sada skupljam vaucericu... Otkud sada 1000 ili 1500 na 5000?
Inace mene je zeznula isporuka koja nije bila dostavljena u roku koji je sam prodavac odredio, da bi je kasnije i otkazao. Pa sam izgubio niz za vaucere...
Pa ako je prodavac otkazao to ti se racuna, e sad ne znam posto je probijen taj rok al opet nije dostavljen nego otkazan.

Imacu u ponudi vaucer od 10.000 za kupovinu preko 50.000 pa ko ponudi nesto nek se javi u dm...

Jel ima neko od vas dobrih ljudi da udeli vaucer od 2000 za kupovinu preko 10000? 🙂

Nazad
Vrh Dno