Šta je novo?

GPS satovi (Garmin, Sunto, Coros, Polar...)

Jel ima neka mogućnost za forerunner da se namesti kad ispadne iz dometa telefona da zavibrira ili da bilo koji znak da je izgubio bluetooth/wifi konekciju sa telefonom?..ovo mi je u par slučajeva bilo korisno sa samsungom, opomene me kad sam ostavio tel u kolima ili kući i otišao bez istoga

Ima kod fenix7 samo sto jako smara.
settings/notifications/sistem alerts/phone connection alerts

Dobar je fazon sto je za vreme aktivnosti posebna opcija kada notifikacija ima smisla.

Navikoh se najzad na ove najlonske kaiševe. Dugo mi je trebalo. Moram da priznam da ste svi bili u pravu. Ovu mrcinu ne osećam, ni kada spavam ni kada trčim.

Prilozi

• IMG_20260925_135417.webp
    IMG_20260925_135417.webp
    69 KB · Pregleda: 43
Pa da, extra su. I meni stigli Abanen sa Amazona...doduše još ovu sa temu-a "furam" jel mi boja narukvice više odgovara satu. Čekam ovu novu sad da uzmem što su predstavili uz F9, patent mi se čini još bolji.

Btw, kad me kolektiv na poslu fino iznenadi za rođ.

Prilozi

• 20260925_125546.webp
    20260925_125546.webp
    187.6 KB · Pregleda: 38
Navikoh se najzad na ove najlonske kaiševe. Dugo mi je trebalo. Moram da priznam da ste svi bili u pravu. Ovu mrcinu ne osećam, ni kada spavam ni kada trčim.
Nadam se figurativno, ne osećaš. Da se negde ne zagubi, usput.

Možda si video moju poruku, kako je drugaru na triatlonu drugi učesnik nogom otkinuo Epix. Jeste bila narukvica sa AE, ali je sasvim realno da bi se desilo i sa originalnom narukvicom. On je osetio udarac u ruku i perifernim vidom primetio da nešto pada u vodu, shvatio šta se desilo, pa se vratio i zaronio po sat.

Nadam se figurativno, ne osećaš. Da se negde ne zagubi, usput.

Možda si video moju poruku, kako je drugaru na triatlonu drugi učesnik nogom otkinuo Epix. Jeste bila narukvica sa AE, ali je sasvim realno da bi se desilo i sa originalnom narukvicom. On je osetio udarac u ruku i perifernim vidom primetio da nešto pada u vodu, shvatio šta se desilo, pa se vratio i zaronio po sat.
Ma da, ne mislim da ga stvarno ne osećam. Sećam se tog posta. Nema šanse da sa ovakvom narukvicom plivam ili tako nešto. Hvala na upozorenju svakako.

Razumeli smo. Ali da dopunim. Otpadali su satovi i na trčanju i kod kuće, svašta sam video poslednjih godina od kada se družim sa ljudima koji stalno nose GPS watch na ruci.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno