Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Nisam ni mislio na choice slanje, gde obradjuje Aliexpress, tu i ne saljem upit da napisu umanjenu cenu, ovde pricam iskljucivo o prodavcima koji sami salju, ali malo je smesno da mi jedan kaze da ne sme nikako da menja za 1 artikal, a drugi hoce za 5. Ali eto, ostavljam mogucnost da se u Kini kao ogromnoj zemlji, "ne drze zakona kao pijan plota", sto bi rekao marsal 😀

Stigli mi danas par sonizoon usb stickova preko bexa poštarina 600 dinara . Iz principa nisam hteo da preuzmem .
Od sad kupujem samo ono što mi stvarno treba ,nadam se da ću da izdržim

Ja sam placao 0.48$ za 32Gb i 1.02$ za 64GB, i za svaki platio PDV po 200 din, u sustini ok je, 200-300din po usb sticku nije strasno.
Nema jeftinije...😃

Problem je što Kinez stavlja cenu bez popusta, oko 7-8€, pa mu to dodje 3x8=24€, PDV oko 600 RSD, nije kriv bex, već Kinez koji verovatno može da koriguje cifru na deklaraciji, ali mu se neda 🥸

Imate na coins sekciji Lexar drajvove... One najjeftinije serije tipa V400. Mene su izašli oko 3.6$/64GB, nisam ništa platio - doneo BeX.
Trebalo bi da su original i prolazi verifikacija..

Има свашта нешто на 95%, коме истичу новчићи, па да не пропадну.

4.76$ kroz novcice, uzeh 4 kom za sebe

I just found this on AliExpress:
SONOFF S61STPF Matter Over WiFi Smart Plug S61s TPF Smart Socket Energy Guardian Energy Electricity Monitoring Matter Compatible
Jel za ovog treba neki poseban kontroler? Nisam koristio matter do sad, samo zigbee.

4.76$ kroz novcice, uzeh 4 kom za sebe

I just found this on AliExpress:
SONOFF S61STPF Matter Over WiFi Smart Plug S61s TPF Smart Socket Energy Guardian Energy Electricity Monitoring Matter Compatible
Bile su 4$ pre 10ak dana...ja uzeo isto

Imam s60 i ona ide preko wifi, ova bi takodje trebala da radi preko wifi bez nekog medju kontrolera

Prilozi

• Screenshot_20260926-191234-578.webp
    Screenshot_20260926-191234-578.webp
    87.5 KB · Pregleda: 36
Neka preporuka za punjač za telefon, pouzdan, manje gabaritan i sa izlazom/izlazima pod 90 stepen, snaga nije presudnai?

Nazad
Vrh Dno