Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Ovaj svet je otisao u k. Taman su stavili zilet unutra da okoncas svoj zivot nakon sto kupis ovo njesra od 400 dolara. Strasno 😀

podsetnik kako je izgledao collectors edition za Cyberpunk 2077, samo poređenja radi

ahehag77qkrh1.webp

suština je da jedva prstom treba da mrdnu da bi zaradili, tačno znaju koliko cimanja je potrebno i ne trude se više od toga

V je imao grozan soundtrack, a ovo iz VI ne bih ni da komentarišem.

Blagi podsetnik na to šta su imali V Rock u VC i LCHC u IV (doduše DLC verzija tog radija):

• Soulfly — Blood Fire War Hate (2008)
  • Entombed — Drowned (1990)
  • Bathory — Call from the Grave (1987)
  • Cannibal Corpse — I Cum Blood (1992)
  • Sepultura — Dead Embryonic Cells (1991)
  • Terrorizer — Fear of Napalm (1989)
  • Kreator — Awakening of the Gods (1986)
  • Celtic Frost — Inner Sanctum (1987)
  • Drive By Audio — Jailbait Exclusive to the Xbox downloadable version of The Lost and Damned (2009)
  • At the Gates — Slaughter of the Soul (1995)
  • Deicide — Dead by Dawn (1990)

V je imao grozan soundtrack, a ovo iz VI ne bih ni da komentarišem.

Blagi podsetnik na to šta su imali V Rock u VC i LCHC u IV (doduše DLC verzija tog radija):

• Soulfly — Blood Fire War Hate (2008)
  • Entombed — Drowned (1990)
  • Bathory — Call from the Grave (1987)
  • Cannibal Corpse — I Cum Blood (1992)
  • Sepultura — Dead Embryonic Cells (1991)
  • Terrorizer — Fear of Napalm (1989)
  • Kreator — Awakening of the Gods (1986)
  • Celtic Frost — Inner Sanctum (1987)
  • Drive By Audio — Jailbait Exclusive to the Xbox downloadable version of The Lost and Damned (2009)
  • At the Gates — Slaughter of the Soul (1995)
  • Deicide — Dead by Dawn (1990)
Do kraja života će mi ostati urezana uspomena kada kao klinac igram Vice City a na radiju ide Madhouse.

Nadam se da marketingom gađaju gen Z i da će biti stvari za svačiji ukus/uzrast 🙂

A ja jednog dela grada u kojem mi je krenula 2 Minutes to Midnight. Kao juče da je bilo, a ne pre 22 godine.

imao je i V dobru muziku na radio stanicama, to sto preferiras taj stariji rock ne znaci da samo te muzike i treba da bude.
svaki gta je imao sjajne radio stanice i tu ne mislim samo na muziku (rege, elektronska, rok, klasicna, pop...) vec i na radio emisije i reklame.
samo sto ljudi vole da slusaju poznato, a to je muzika koju su culi 10000 puta.
sacuvaj boze da se cuje nesto novo.

podsetnik kako je izgledao collectors edition za Cyberpunk 2077, samo poređenja radi

suština je da jedva prstom treba da mrdnu da bi zaradili, tačno znaju koliko cimanja je potrebno i ne trude se više od toga
Svaki Collectors Edition je bezveze, gomila plastičnog, papirnog i metalnog smeća. 400 dolara je baš previše ali barem dobiješ Oakley sunčanice i kačket ko voli da nosi.

GTA uvek odlicnu muziku ima.
Kad je rec o Repu GTA 3 zakon. Dugo sam koristio te pesme da osvojim razna rep drustva sa mozikom koju nisu nikad culi a kida. Pravi underground.

Gde ste vi nasli taj soundtrack za gta 6? Gledam na Rockstarovom YT kanalu ne mogu da nadjem nista oficijalno.

Poslednja izmena:
najveci problem je sto je u igri totalno drugo vreme , a i trenutno je totalno drugo vreme, gadja se vecinom populacija ljudi koja uopste vise ne slusa tu muziku niti je zanima da se vraca u 80te i 90te..
Vice city ima neprevazidjenu muziku...ali zato kad danasnjem klincu pustite vice city ta muzika ga ne radi..

Vice city ima neprevazidjenu muziku...ali zato kad danasnjem klincu pustite vice city ta muzika ga ne radi..
Kakvi klinci pa statistika kaze da su gejmeri u proseku stari 40god, tako da muzika nije problem. Igra je problem koju treba da igraju takvi gejmeri, zapravo nije ni igra nego nebitno da ne sirimo temu.

Taj soundtrack su iskoristili i u najavi za ext look i mislim da ga jos nema van tih videa.
Izaslo je 6 pesama a u igri ce ih biti 300. Ne znam sto se raspravlja sta je bolje ili gore kad nismo culi 10% muzike koja ce biti u igri.

Taj soundtrack su iskoristili i u najavi za ext look i mislim da ga jos nema van tih videa.
Izaslo je 6 pesama a u igri ce ih biti 300. Ne znam sto se raspravlja sta je bolje ili gore kad nismo culi 10% muzike koja ce biti u igri.
Nisi ti ni skapirao sta sam ja pitao 😉

„Inner Light“ — Elderbrook & Bob Moses to je ta pesma koja se emituje na kraju ext look-a

Nazad
Vrh Dno