Meni se tako jednom zblesirao. Restartaj router...Netflix mi je tagovao nalog i neće da mi pušta neke filmove i serije, ako prebacim na istom nalogu na drugo ime onda rafi. Sve sam radio koristeći usa vpn
Mozda je A1, meni pise da sam u Kavadarcima, Makedonija 😉kakva je logika da preko VPN-a na Srbiju ima a kada iskljucim VPN nema??
Probao sam i neće. Da probam da koristim nalog u Srbiji pa da vratim ili da prebacim ceo katalog na drugo ime u okviru istog naloga.Meni se tako jednom zblesirao. Restartaj router...
Isto mi se desilo, koristio sam vpn za drugu aplikaciju, zaboravio da ga iskljucim nakon zavrsetka i usao greskom u netflix. Nakon toga, iako je VPN ugasen, aplikacija obrisana, i na racunaru i na tv-u mi prikazuje samo "globalni" sadrzaj, takodje mi fale progresi za neke filmove i serije koje ne mogu sad da nadjem dok na istom accountu, preko mobilnog, na mts mrezi je i dalje sve normalno.Netflix mi je tagovao nalog i neće da mi pušta neke filmove i serije, ako prebacim na istom nalogu na drugo ime onda rafi. Sve sam radio koristeći usa vpn
Nakon opcije extra members Bosna dobija i naplatu u lokalnoj valuti
Da li neko ko ima srpski nalog može da proveri da li će se ovo i kod nas desiti. Ja sam još na Nigeriji 😅
Pogledajte prilog 552335
Nema za nas još ovakve poruke, a s'obzirom da smo mi zadanja rupa na svirali ne nadam se u skorije...
Ako promenim nalog sve je u redu ali šta ako mi taguju i taj nalog?Isto mi se desilo, koristio sam vpn za drugu aplikaciju, zaboravio da ga iskljucim nakon zavrsetka i usao greskom u netflix. Nakon toga, iako je VPN ugasen, aplikacija obrisana, i na racunaru i na tv-u mi prikazuje samo "globalni" sadrzaj, takodje mi fale progresi za neke filmove i serije koje ne mogu sad da nadjem dok na istom accountu, preko mobilnog, na mts mrezi je i dalje sve normalno.
Racunar i tv su mi na SBB kucnom internetu.
Trenutno nemam resenje, restartovao sam ruter, pokusavao iz incognito moda itd, takodje, mi obe IP adrese cita da su iz Srbije..
Kreiranje novog profila na istom nalogu mi je resilo problem i za novi i za stari profilAko promenim nalog sve je u redu ali šta ako mi taguju i taj nalog?
Posle 30 minuta razgovora sa surfshark podrškom došli smo do rešenja. Trebalo je da isključim ad blocker u surfshark vpn programuKreiranje novog profila na istom nalogu mi je resilo problem i za novi i za stari profil
A da sa nekog uredjaja koji uopste nije na tvojoj mrezi, primera radi sa telefona i sa mobilnim podacima, direktno dobijes neke informacije od Netfliks podrske?Ipak ne radi. Ne znam šta da radim.neke filmove pušta neke neće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari