Ove shamane, 2027. Sony-u ekran otisao skoro skroz, box prastari veelink gt1 ultimate, zajedno mogu da slave punoletstvo 😄.Samo zimu koje godine 🤣🤣
Генерално, небитно за чипсет, али кажеш себи треба ми бокс за то, то и то.Sta je prednost ovog RK cipseta @salacue?
Iskreno malo sam ispao iz stosa, a na zimu planiram da obnavljam tv+box sa obicnim androidom. Zato pitam vredi li za RK dsti ovoliko para?
Да, с тим да има зима 2026/27, а има и зима 2027/28 😉Ove shamane, 2027.
Ok, pitam jer su RK boxevi uvek važili za neku najnižu klasu, tipa koštali su 20e na KP, sad odjednom premium boxeve pogoni rokčip.Пропустио јеси. Ово што ми користимо, боксови са Amlogic чипсетима су за шире народне масе. Осим модела који су на најјачем S928 a који су генерално скупљи уређаји. Тај рокчип је виша класа, зато и кошта толико колико кошта исто као и поједини роктек RTD модели.
А друга ствар је та што су цене боксева отишле у небо, захваљујући пердуваним ценама меморије. И шта човек да очекује од цене бокса са 8 GB RAM? Ugoos је престао да производи/продаје модел SK1 са такође 8 GB RAM и понудио је SK1 lite са 4 GB RAM. Наравно, и даље на сајту постоји SK1, само је питање да ли га има на залихама. Погледај сада цену шаомија у Кини - 75 $. А када се појавио био је око 50$.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari